Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fehér ló fia

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pénteki kupasorsolás lázában ég még mindenki. A versenyben lévő csapatok zöme rendesen beletenyerelt, így már most kezdhetnek tartalékolni a februári párharcokra, ha még márciusban, áprilisban, és - netalántán - májusban is több fronton versenyben szeretnének lenni. Mindent…..
A múlt heti papírforma eredmények után, a hétvégén emeljük a csapásszámot. A nagyok legalább egy fokkal nehezebb ellenfeleket kapnak most, lesz kiesési rangadó, és erre a fordulóra is jut egy "harc a kupaindulást erő helyekért". A beharangozóban a vágyainkat most is az…..
A 18 hónapos szünet után visszatérő 24 című sorozat tévéfilmként beharangozott duplarésze (mert ez az volt, egy elnyújtott felvezetés a hetedik naphoz, mondjon bármit is a producer) kulcsmomentuma az volt, amikor az összeégetett fülű, koszos Jack Bauer majdnem pofánverte a beszari…..
Pár órán belül végre eltűnik (?) az a nyomorult logó az RTL adásának jobb felső sarkából, elkezdődik az orrba-szájba reklámozott őserdei kaland, a Celeb vagyok, ments ki innen! Megnézzük, és reggelre meg is írjuk, hogy milyen lett a mérsékelten sikeres, angol és amerikai…..
fehér ló fia 2008.10.06 21:55:31
Igaz, volt már itthon, mert a Cool leadta korábban, de országos adón mától látható először Magyarországon a 24 című sorozat egyik legjobb évada, a harmadik nap. Ez az a nap, ami úgy kezdődik, hogy Jack Bauer az üvegkalitkájában üldögélve készül belőni magát hernyóval,…..
Ha valaki hirtelen nekünk szögezné a kérdést, hogy a Friderikusz most!-ban volt-e egyáltalán valami jó, akkor hosszas gondolkodás után Lukács Béla elméleti fizikus állandó szereplését mondanánk, és ebből látszik is, hogy a politikai-közéleti része a műsornak…..
"- Safranek! - Igen, uram? - Valami újabb baleset? - Borotválkoztam, uram. - No de a keze... - Abban volt a borotva, uram. - Szegény Safranek... ez a sorozatos balszerencse. Remélem, nem bántottam meg valamivel."Mr. Teufelnél már csak a Blikk együttérzőbb, amikor a tegnapi…..
Pont pár hónappal ezelőtt írtunk arról, hogy nem elég baj az önmagában, hogy ezt a szerencsétlen Utasi Árpit, aki szinte még gyerek, szájára vette a bulvár, de még fogást is keresnek rajta. Hát most megtalálták, címlapos hír a Blikkben, hogy állítólag Utasi Árpi édesapja…..