Regisztráció Blogot indítok
Adatok
painkilla

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jack Bauer, Walker texasi kopó egyetlen lehetséges ellenfele, az Ember Akit Nem Lehet Elpusztítani szarban van, kérem szépen. A FOX rendkívül sikeres, nálunk is vetített és DVD-n a nemhülye áruházban elérhető akciósorozata a hatodik évaddal verte ki a biztosítékot a…..
Nagyon nagy köszönet Freevo és rr.) néven kommentelő látogatóinknak, akik a korábban belengetett "Tricia Helfer a Playboyban" hírre reagéltak, és feltoltak két linket nekünk. Mi ezt javasoljuk, mert a másikban benne van az egész szám, és az Acrobat nem engedi kimásolni a…..
painkilla 2007.01.18 10:06:25
Szerintem még kezdők sem követnek el olyan idióta hibát, mint Aczél Endre a szerdai Nap-keltében. Persze hívhatjuk bunkóságnak is, nézőpont kérdése. Azt még az újságíróiskolákban sem tanítják, olyan egyszerű szabály, hogy ha két riportalanyunk van, akkor ne csak az…..
painkilla 2007.01.18 10:04:17
A FOX mindent vivő tehetségkutatója, a 2,5 milliárd dollár értékű American Idol jövő héten érkezik vissza a képernyőkre, és a szokásos sajtóturné során már két kisebb malőr is borzolja a kedélyeket. Simon, az angol megmondóember elküldte Bob Dylant a sunyiba, mondván…..
A 24 rajongóknak minden bizonnyal nem újdonság, de hátha akad, aki még nem tudná: a január 16-17-i premier előtt kikerült a FOX (itthon a Cool adja) 24 című akciósorozatának első négy epizódja a filecserélőkre, lehet tölteni ezerrel. Nem szándékos kiszivárogtatásról van…..
Subba Random kínzó kérdés 2006.12.18 10:05:41
Na vajon melyik magyar parlamenti párt ifjúsági szervezetének vezetője volt az, aki még gimnnazistaként egy körsms-ben tudatta osztálytársaival, hogy ő bizony homoszexuális?..
painkilla 2006.12.18 23:02:53
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!) Gáspár Győző élve boncolását kezdjük az ővele kapcsolatos legutóbbi üggyel, a Kutya Halálával. Sajnos azt már soha nem fogjuk megtudni, hogy mi történt…..
Hallottátok, hogy a táncolós műsorok végeztével mindkét kereskedelmi csatorna jégtánc-revüket fog nyomi főműsoridőben? Pedig így van. Mind a kettő. Egyszerre. Sőt, úgy tűnik a Tv2 tanult a Megatánc borzasztó bukásából, és most ők is közepesen híres köcsögöket…..
A 24 alkotói vannak olyan bűbáj tündibündik, hogy a két feszültséggel, damnitekkel, kínzásokkal és tömeges terrorista-írtással teli napok közé ún. prequeleket, azaz előkéket ékelnek, ebből persze semmit nem tudunk meg istenigazából, csak azt, hogy a Toyota rohadt jó kocsikat…..
w Csináld magad: Tuctuc Jammer 2006.11.22 17:00:00
A kétkerekű köcsögök után forduljunk rá egy másik típusra, konstruktívan. Arra, amelyik a buszon, az orvosi váróban, vagy akárhol emberek közt bömbölteti a walkmanjét, discmanjét, MP3-lejátszóját. Nagyon jól tudja, hogy kihallatszik a füléből, de hát pont leszarja ő, hogy…..
Vessünk véget a világméretű parasztvakításnak. Vessünk véget a PI-alapú torz világnak. (oldalletöltés = PI = page impression = page view) Lehet, hogy régen jó ötletnek tűnt, hitekkel és oldalletöltésekkel virítani, sőt, még ma is sokat halljuk, hogy az oldalletöltési…..
Az, hogy Hernádi Juditnak van egy lánya, csak valahol a tudatunk leghátsó zugában volt jelen. Az pedig, hogy ő az összes magyar celebgyerek közül messze a legvagányabb, eddig eszünkbe sem jutott. Pedig így van, aki húszéves lányként extrémmetál-együttesben énekel, és szinte…..