Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bele Bizerga

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Weinstein-botrány hullámai elérték Magyarországot is, Sárosdi Lilla színésznő vallott nemrég arról, hogy a Vígszínház korábbi igazgatója, Marton László szexuálisan zaklatta, amit a férfi később rágalomnak nevezett. Az ügynek még lesznek fejleményei, mindenesetre az ATV-nél ez a téma lett A nap…..
Bele Bizerga 2017.10.20 11:43:13
@rovid: Ez pontosan így van, és ha valaki látta azt az adást, akkor láthatta azt is, hogy az egész ügyről mi a véleménye a rendkívül feszengő(nek látszó) meghívott vendégnek, Verebes Istvánnak. na ott hangzott el igazából - legalábbis az Ő- véleménye. Hideg-meleg mindkét irányba. (Összeszedve, de nem pontosan idézve:) Nagy dilemma az egész. Nyilvánvalóan elítéli, ha így történt, hogy SL elmondta, de miért várt 20 évet vele? ha meg nem igaz, akkor is az marad meg a megvádoltról az emberekben, hogy volt valami ügye, de csak megrágalmazták, arról nem is beszélve, hogy már elévült.

Szerintem azért egy ilyen eset több egy egyszerű (bunkó) bepróbálkozásnál, mert egy szakmai előremenetelt befolyásoló khmm. mentor/mentorált viszony kialakulásához vezethetett volna.

Valószínűleg sok-sok ilyen eset volt eddig is, a célja ennek inkább az lehet a mostani "feltárásnak", hogy ez a "szereposztó dívány" dolog, amiről valószínűleg mindenki hallott már így-úgy, az szűnjön meg egyszer s mindenkorra.

A másik, hogy hajlamos a társadalmunk (én is) átesni a ló túlsó oldalára. Ha minden megjegyzés, nézés...stb. mögött zaklatást látunk, akkor jobb lesz, ha előbb utóbb csukott szemmel némán kihalunk...mert különben pellengérre kerülhetünk.
Bele Bizerga 2017.10.20 12:01:49
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Pontosan erre megyünk a paci túloldalán...
De Ádám és Éva újrakezdhetnék, csak minek...