Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomika1983

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        Sárosdi Lilla színésznő a Facebook-on vallott arról, hogy mit művelt vele egy "nagyrendező". Az illető színházi próba után egy fehér BMW-ben mutogatta neki a péniszét. Nem sokkal az autó elindulása után a Margit-híd pesti hídfőjénél voltak, melynek vonzáskörzetében, mondjuk úgy, korlátozott…..
Tomika1983 2017.10.19 12:01:15
@Muad\\\'Dib: Ez egy naiv gondolat mint fentebb is leirtam. Nincs olyan helyzet ahol nincsen egyenlobb az egyenlobbnel. Masreszt ajanlatot tenni nem torvenytelen. Az eroszak mas teszta, mint fentebb kifejtettem. "Majd, ha ez a része mindenki számára világos", talan nem leszunk annyira alszentek.
Tomika1983 2017.10.19 12:18:40
@Muad\\\'Dib: Tudod ezt bizonyitani? Ugye nem. Nem irta le a bacsi, csak nyilvanvalova tette. Akkor es ott lehetett volna nemet mondani. Ne valaszd el a kettot.

Erkolcsileg undorito ami tortent, de hat a vilag erkolcstelen.
Nagy port kavart, óriási felháborodást keltett és sokakat foglalkoztatott az eset, ami október 15 -én, vasárnap este történt egy fővárosi KFC gyorsétteremben, amikor egy biztonsági őr brutálisan megvert egy újságírót, amiért az akadékoskodni merészelt (jogosan) a kiszolgálással kapcsolatban és a…..