Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adél.

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel magyarázható az oroszok kivételes vonzódása a széphez, a luxushoz? A kifogástalan megjelenés és a legeslegutolsó divat szerinti pompázatos ruhaköltemények nem csak a felső réteg képviselőin figyelhetők meg, hanem a fizetéstől fizetésig élő hölgyek nemes márkákat…..
Eljött hát az ideje, hogy csapraverjük a borosvodkáshordóinkat és megkezdjük a féktelen duhajkodást! Ám előtte kérem csendesedjünk el egy kicsit. Tószt következik.Imádott blogunk nem kisebb megtiszteltetésben részesült, mint hogy harmadik helyet ért el az idei Goldenblog verseny…..
lassan készülődő Vadalma 2009.06.20 12:14:00
Tessék, ezer éve nem írtam verset, ez most valami megerjedt, kikívánkozó termék. Mint amikor egy elhagyott házban először nyitod meg a csapot. Nem biztos, hogy kész van, és megítélni sem tudom, hogy jó-e. [Egy elém gurult vadalmára]   Egy elém gurult vadalmára lépek,…..
Adél. 2009.07.10 22:35:08
Kedves Olvasónk! A blog szerkesztősége, hosszas töprengést követően úgy döntött, hogy idén teljes erőbedobással fogja magát megmérettetni a Goldenblog versenyen. Kampányplakátok és tv-spotok helyett azonban inkább a posztok írásába feccöljük időnket és energiánkat.…..
A londoni loft berendezéséért, azaz a stylingért Daniela Cavestany a felelős, a fotókat pedig Jordi Canosa spanyol fotós portfóliójából lassítottuk... Ennél többet, sajnos, nem tudunk a kégliről, de a képek magukért beszélnek... Via: PurpleArea..
Adél. 2009.06.25 20:52:00