Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sstone

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holman Endre az iWiW megszorongatása után most a hazai webmail piacon próbálkozik. A MyVIP-felhasználóknak szétküldött spam szerint elindult a Postafiók.hu, mely annyival tud többet, mint a többi hazai webmail-szolgáltató, hogy extrém nagy, 7 gigabájtos tárhelyet biztosítanak a…..
Egy hét múlva mutatják be a világ első forgó felhőkarcolóját. A toronyház Dubajban épül. A Rotating Tower 59 emeletes lesz, kilencven perc alatt teljesen megfordul tengelye körül, mindegyik emelet külön mozog majd. Tavaly júniusban kezdték meg az építkezést, a tervek szerint…..
Az Engadget szerint háború dúl a piacon. Nemsokára kapható lesz a 10 inches MSI Wind. Az Asus eddig csak 9 inches laptopot mutatott be, de most az Engadget meghívták egy eseményre, ahol megnézhetik az Eee Pc 1000-es sorozatát is, 10 inches kijelzővel.Itt olvashattok egy gyorstesztet a…..
Hogy adataink ne kerüljenek illetéktelenek kezébe még akkor sem, ha elveszenénk a pendrive-unkat. Az Apacer flasdrive-ja 8 GB-os és 75 dollárba kerül. Via GeekAlerts..
Néhány napja érdekes hír látott napvilágot sokak kedvenc böngészőjével kapcsolatban. A Mozilla Firefox fejlesztőinek elképzelése alapján az operációs rendszer a jövőben adatokat gyűjt majd a felhasználók szokásairól, elvileg persze azok beleegyezésével. Egyelőre nem…..
Webisztán Ballmer utózöngék 2008.05.20 11:30:00
A Microsoft magyarországi kommunikációja továbbra is elsősorban arról szól, hogy a nagyvállalatokat és a kormányt meg kell tudni nyerni. Szóval nem a felhasználók vannak az első helyen. De mégcsak a másodikon sem. Ez pedig innen, a túloldalról nézve egy kicsit…..
Nem volt elég, hogy verőfényben, ellenszélben kellett végigbringáznom a rakparton, a regisztrációnál ráadásul egyből közölték velem, hogy "biztonsági okokból" nem vihetem be a laptopot. Kérdeztem, hogy milyen biztonsági kockázatot jelent a laptopom, mikor még repülőn…..