Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balint94

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tartozik a legszebb játékok közé Mateusz Skutnik Submachine-sorozata, ez alól nem kivétel a hatodik rész sem. Viszont a játék az elejétől a végéig nagyon érdekes, főként annak, aki az előző részeket is végigjátszotta, úgy ugyanis a kerettörténet is a helyére kerül - az…..
Toto92 kolléga találata a Vorago, ám mivel ő nem rajong igazán a point-n-click műfajért, bedobta a közösbe, így nyertem meg én. Az alapsztori ismerős lehet horrorfilmekből: egy házaspár balesetet szenved az isten háta mögött, az autójuk lerobban, telefon nincs a közelben, így el…..
A Get off my lawn kitűnő játék, csak kicsit nehéz. Hosszabb munkakerülésre ad alkalmat, ha elég ügyes vagy; könnyűnek látszik, de a 16-17. szintek felé nekem már reménytelen volt. Egy kék emberrel kell menni, aki gondozza a kertjét, vigyáz rá. Egyszer csak meglátja, hogy kis…..
balint94 2009.07.28 20:11:54
Este 9 óra. Úgy gondoltam, hogy a két részes videóm első részével is foglalkozom (a második már félig kész, majd utólag megértitek), úgyhogy egy múltkori rövid betekintés után jobban kipróbálom ezt a csodálatos játékot, amiért 1 éve pénzt fizettem.Mit mondjak? Mindjárt 11…..
balint94 2009.06.25 15:05:58
A Warzone Tower Defense nem mutat sok újat a többi lövegtoronyjátékhoz (aka. tower defense) képest, de mivel régen volt ilyesmi a blogban, ezt most postolom. Korrekt grafika, ígéretes, még a műfajhoz képest is pörgős játékmenet, bevethető bombák – nem egy Gemcraft, de átlag…..
balint94 2009.04.01 14:39:58
www.kepfeltoltes.hu/090401/Warzones_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

nem kell őket kibe csukogatni csak sokat kell őket kerültetni mellé meg tornyozni
Bizony, holnap este már meg is lesz a nyertes. A kérdés: Hány videómban látni a Herthás sálamat?Kis tipp: Clip Show, Szarjátékos zeneklipek is beleszámítanak!A helyes választ küldd el az e-mail címemre így:neved_kvízNyeremények: Heavyweight Thunder / Ski Park Manager / Grand…..
balint94 2008.12.10 15:43:23
5
Új kiadás az elszúrt borítókról...  Különösen cikis, ha pont a nagybetűs szlogen van elrontva. (Lezámolás). Mindezt a Mercenaries 2 hátsó borítóján látható. Küldte: Sector                    A FIFA 08 hátlapja meg nem…..
Kommentben is, levélben is ajánlottátok a Mud and Blood 2-t, ezt a remek kis stratégiai játékot. Valós időben (és ha jól vettem le, világháborús környezetben) kell mozgatni katonákat, a lelőtt ellenségekért pontokat kapunk, ezeket pedig jobb fegyverekre és erősítésre…..
Esetleges hanghibákért elnézést kérek. Aki a német hibát nem értené. Auf & Weg. Ilyen nincs. Legjobb Öffnen & Schliessen lenne, de ha már mindenképp Auf akkor a zárva legyen "zu". Mert a Weg, az szó szerint "el"-t jelent, vagy utat. A játék leírása:…..