Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bombspace

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi asztalnak nem tudtam hirtelen jobb címet adni, de valószínű, hogy nem emlékezni segítenek a kép főalakjának...Igen "szűkszavúan" beszél az asztal az ikonok nyelvén, hiszen a rendszer alap ikonjain kívül két mappa látható, bár talán a nevük sejtethet…..
A szokásaimmal egy kicsit szakítva ma nagyon frissen érdekezett asztalkákat osztok meg veletek, mert én is csináltam ezt, de nem azért amiért Zonyi, hanem hogy szivassam az osztálytársaimat :) Szia! Még középsuliban ezeket a háttereket használtam, párszor megviccelte a tanáraimat…..
Szplötty-ről elmondható, hogy az asztala szép. Az pedig végképp elmondható, hogy ahogy gyűlnek a shotok tőle, annál szebb. Ezt koronázza a 3. kép amit küldött az alábbi levélkével:Szia!Újra Szplöttyy vagyok, ez a 3adik desktopom!Rövid történetArra gondoltam, hogy nagyon…..
#1Üdv!Most akadtam rá a blogodra, és gondoltam megosztom az Én desktopomat.2 kép van, az egyik a startmenüvel, a másik anélkül. Beraktam 2 widgetet is. Ezt úgy kő' hogy google desktopot megnyiitod, lerakod deskbarba, majd kitöröld windózon át az eszköztárat. És így csak a widgetek…..
Csípem a vírus módjára terjedő internetes marhaságokat, ez mindig megmutatja az internet erejét valamint a használói mentalitását is. Azon meg csak röhögök ha valaki ezt próbálja ilyen bénán kihasználni. Az alábbi mondat is millió egy helyen visszaköszön és egy általam…..
bombspace 2008.12.22 12:38:01