Regisztráció Blogot indítok
Adatok
samuka1950

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton meccs van. És amilyen peches vagyok épp a Fradi-Puskást kapom. Ráadásul Felcsúton. Ebből nem lehet jól kijönni. Egyrészt ott a Fradi. Azzal a megveszekedett közönséggel. Kilencven perc alatt biztosan lehülyéznek majd negyvenszer. Anyám is kapni fog. Ráadásul most elég jók. Esélyesek. De…..
samuka1950 2017.10.19 19:45:38
@Frady Endre: Szerintem is nem jobb a helyzet, láttam én nagyon rossz jv.-t. A mentalitásban és valószínüleg a focihoz való hozzáállásban van különbség.Ez az itthoni rossz rendszerből adódhat/közepes képességű játékos sokat keres és nem minőségi játékost hoznak külföldről/.Érdekes megfigyelni az edzők magatartását pl.Pintér. a vereségek ellenére a jv.-on kéri számon a csapat rossz teljesítményét, vagy a Doll sem jár messzire tőle.
samuka1950 2017.10.18 18:01:14
@Frady Endre: Miért nem a meccset néztétek? A c...ny Hajdu B.fradista lévén nyilván elfogult / ez nagy baj,lelke rajta/.1 eset:/amit nem fújt be a bíró/ a védő a fradi csatár mögött állt és semmit nem csinált, mégcsak testi kontakt sem volt.Nyilván nem 11-es.2.amit befújt: a fradi védő átkarolta és ellökte a felcsuti srácot.tiszta 11-es.Ami a blog politikai fennhangját illeti, az más dolog, azt ne keverjétek a pályára.
samuka1950 2017.10.19 16:32:56
@Frady Endre: Gratulálok a 20 éves pályafutásodhoz! Talán szerencsés helyzetben vagyok annyiban, hogy még ma is a játékvezető ítéleteinek az elemzésével foglalkozom és olyan technikai segítség áll a rendelkezésemre, ami a kétes szituációkat 100%-os biztonsággal megállapítja.Amikor a véleményemet leírtam, akkor már ismeretében voltam az elemzés végkifejletében.Elfogadom az érvelésedet, de az szerintem szubjektív.Ebben az esetben ez marad is annak.Azt viszont köszönöm, hogy a játékvezetéssel, annak kétes ítéleteivel foglalkozol.Én is ezt teszem és szívesen cserélek eszmét bármikor.