Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pbogar

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három óra 45 perc. Az előre jelzett műsoridő volt az első jele annak, hogy az X-Faktor első élő adásával nem kéne foglalkozni. Ez öt sorozatepizód zsinórban, az elmaradásod tetemes, legyen eszed. Oké, csak belenézek, és megyek. Aztán amikor a nyitóképben Kiss Ramóna a pizsama alatt láthatóan…..
pbogar 2017.10.18 12:33:35
A műsor az olyan amilyen, volt már jobb is, ez tény, de az sem itthon :)
Igazán nem személyeskedni akarok, távol álljon tőlem, de azért igazán van egy-két dolog, ami azért számomra igencsak visszás ebben az egészben néhány előadóval kapcsolatban. Hiszen egy tehetségkutatónak nem arról kellene szólni, hogy amatőrök mutassák be magukat? Ott van a duó, akik tehetségét nem vitatom, de hát ők nem amatőrök. Hazájukban már lemezük is megjelent és azt olvastam, a hölgy világ életében az éneklésből élt. Szóval ők már rendelkeznek egy repertoárral is, ilyen formán ez a verseny aligha lehet kihívás számukra egy tízen-húszon éves valóban amatőr fiatallal szemben.
Illetve ott van az operaénekes nő, félre ne értsetek, rá sem szeretnék semmi rosszat mondani, az ő produkciója is megkérdőjelezhetetlen a maga nemében, de hát könyörgöm... Az ő esetében is egy képzett, tanult énekesről van szó, aki ha jól emlékszem azt nyilatkozta, hogy a kassai opera tagja, csak erre az évadra nem kapott szerződést. Tehát az éneklés a szakmája. Ilyen módon őt sem értem, hogy mit keres itt. Hiszen rá is érvényes ugyanúgy, hogy már több száz áriából álló dalkészlettel rendelkezik stb stb. De még ha legalább valami cross over műfajt adna elő. (Pl Nighwish)
És végül ott az olasz kislány, aki tud is énekelni meg bájos is. De ha meg is nyeri a műsort akkor mi lesz? Feltételezem, hogy adna egy-két interjút majd haza utazna és ennyi, soha többet nem hallanánk róla, mert feltételezem, hogy 15 évesen nincsenek hosszú távú tervei Magyarországon. (Most azt hagyjuk is figyelmen kívül, hogy a kislány már több országban is szerepelt tehetségkutató turistaként). Vagy csak és kizárólag a pénzért csinálja? Nem tudom.
Szóval ha közülük kerülne ki a nyertes, nem tartanám kifejezetten fair megoldásnak. :(
Én csak ezeket a gondolatokat szerettem volna megosztani. De lehet, hogy nem jól látom, így elnézést mindenkitől.
Vagy már az is eszembe jutott, hogy a fenti (nevezzük bravúr énekesnek) előadókat direkt a csatorna szedte volna össze, hogy próbálják emelni a műsor színvonalát???
pbogar 2017.10.18 13:05:56
@memento88: Szia! részemről teljesen egyet értek a kommenteddel.
Azt gondolom, hogy az eddigi évadokban csak és kizárólag a mainstream kapott helyet, de a zanai világ pont, hogy nem csak ebből áll. Nekem szintén Betti a kedvencem és nagyon örülök, hogy bekerült a műsorba, hiszen végre valami eredeti, valami nem szokványos. A műfaj, amit képvisel sokkal-sokkal nehezebb, mint azt sokan gondolják és jó benne.