Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vagány pogány

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeleg Október 31. és ezzel egy időben felerősödnek azok a hangok miszerint ez egy újabb külföldről át vett baromság, nálunk halottak napja van stb… Először is halottak napja November 2.án van, másodszor a nálunk elterjesztett mindszentek hagyomány keresztény hagyomány, amely vallást külföldről…..
Mi a pogányság? Vagyis akkor most gonoszok vagyunk? A pogányság az egy isten hitű világvallások megjelenése előtti természetvallások gyűjtő neve (is). De magát a szót főnleg a judaizmus, a kereszténység és az iszlám vallás elterjedésével használták azokra akik nem tértek át, maradtak a régi…..
Pogány mindennapok Induljunk el! 2017.10.18 15:40:30
Szóval az első és legfontosabb teendőd: Szabadítsd fel magad! Kisgyerek korod óta azt hallod hogy mi rosszat tettél, ezt nem kellene csinálnod meg azt, eredendően bűnös vagy , túl kövér/sovány vagy (hajadismilyen) stb… tehát hogy ezért meg azért nem vagy boldog, nem találod az utad nézd meg ezt meg…..
Pogány mindennapok Üdvözöllek! 2017.10.18 11:37:49
Ezen az oldalon a pogányság, boszorkányság, ezoterikus tanok ,alkímia és még sok más alapján próbálunk egységet kovácsolni. Lesznek itt gyűjtött tartalmak de legtöbbképp a saját elméleteim. Sokszor érezheted hogy a bejegyzések feministának hatnak vagy épp sérthetnek egyes vallásokat mivel ugye a…..