Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mirrmur

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Száraz, rövid MTI-hír: "Tizenkét sérültje van annak a délutáni balesetnek, amely során oszlopnak ütközött egy személygépkocsi Inárcs és Kakucs között - erősítette meg az MTI értesülését Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese. Az MTI…..
Valaki múltkor hiányolta a török gyöngyszemeket, most itt van egy: a Bruce Lee-nek maszkírozott janicsár! ..
mirrmur 2010.05.25 16:42:08
Csütörtökön bombaként robbant a 2 milliót elrakó Wieszt Jánost ábrázoló videó. A felvétel másik szereplője, a boríték átadója ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót. Ennek szövegét nekünk már korábban elküldte, két exkluzív videóval együtt. "Gálfi István…..
mirrmur 2010.05.24 19:43:23
@Videofon: hol láttad hogy pár nap? itt olyan "párhétalattaszartisátnézzük" apeh ellenörzésről volt szó ha jól tudom.
mirrmur 2010.05.24 21:58:07
@tururú: mondta egy tiszta értéklevű böcsületes embör. Úgymond igazmondó juhász ugyi?
Rakodó autóknál milyen nevek kellenek? a szállítóké? vagy az hogy tök véletlen felszerelésre került egy térfigyelő kamera pont a qwerty sarkába hogy "spontán" büntessenek :) ?
MA néztem meg a boltot és csodák csodája ott egy közteres kamera felszerelve a qwerty épületére amit úgy látszik elkezdtek hasznosan használni egy kis "ráhatásra".
Ha meg nem hallottál az úgynevezett "batrók béla úti kirakatkép" rendezés projektről amit meghirdettek a jóféle MSZP-s kiscickányok (ami egyébként = ha nem tetszik a kirakat a mi szemszögünkből amid van, akkor megbüntetünk, ha nem fogadsz fel egy hivatásos nekünk is tetsző kirakatrendezőt pár százererért ecsém, pofádbefogod jellegű) akko rmeg minek "nevek"-ezel? Majd ha a döntéshozóknál nem lesznek Wiesztek akkor a vállalkozók nem lesznek kénytelenek Gálfik lenni. És most nem védeni akarom a vállakozókat de nézd meg hogy mennyi az egy főre eső munkabér után befizetendő adók mértéke/ dolgozó. Úgyhogy első körben a hivatali kiskirályokat/patkányokat (kinek melyik tetszik) kell kipucolni és megrendszabályozni megfelelő adókkal törvényekkel a vállakozókat hogy ne legyen érdekük de hátrányuk sem abból ha becsületesen foglalkoztatnak valakit, vagy pályáznak valamire.
Bemutatkozik egy újabb becsületes ember az értékalapú közösségből: Wieszt János "1954-ben születtem Budapesten. Feleségemmel 1986 óta élünk a kerületben, a Bartók Béla úton. Két gyermekem van, mindketten közgazdászok. Én villamosmérnöki végzettségem mellé először…..
mirrmur 2010.05.20 22:32:44
@Öregmotoros: 100 %-ig egyetértek. Simán zsarolta a vállalkozót valószínűleg a látottak alapján, és hát ugye amig az MSZP/SZDSZ duó full hatalmon volt a franc se akart olyan szekér után futni ami szembe jött. Simán elkenték volna a dolgot, úgy hogy szerencsétlen (na jó azért sajnálni nem kell) kifizet egy valag lóvét és még utánna őt hurcolják meg, úgy hogy ez a zsírdisznó csak röhög a markába.
Vasárnap délelőtt nagy retrobuli volt Budapesten: az MSZP Nyugdíjas Szolidaritás címmel tartott agymosást a Millenáris Teátrumban. A párt Propagandaügyi Főosztálya szerint 800-900 fő, sajtósok szerint "csak" 600-800 nyugdíjas vett rajta részt, de végülis teljesen…..
mirrmur 2010.02.02 12:56:27
@porch monkey 4 life!:
Jó lesz az Malin Akermannak is..... (a néni a plakáton, pl a Sandra Bullockos Nász-Ajánlat c. filmben...)
Kettős Mérce Elszopódott drazsé 2009.12.02 10:39:00
Magyarország örvendj! Az elmúlt évek egyik legundorítóbb legcinikusabb politikusa távozott, és önként. Persze még utoljára közölte, hogy a pártpolitika miatt mondott le, szegény csacsifiú. A kézi vezérelt rendőrség nagymestere, aki le tudta váltani a miskolci…..
Pár hete kaptunk egy levelet, ami szerint a magyar Samsung elhajtotta az egy mára megszűnt bolt garanciapapírjával nála próbálkozó naiv ügyfelet. Minthogy a nemzetközi oldal visszaigazolta, hogy garanciális a merevlemez, kipostázta Hollandiába, ahol szó nélkül cserélték: Úgy…..
Az "árpádsávos sapkában ment a kisfiú az iskolába" sztori a reggeli Mokkában. Az alapos műsorvezető kapásból NEM közli azt a  tényt, hogy az igazgató úr SZDSZ-es önkormányzati képviselő. Gondolom, ez cseppet sem tartozik a történethez, ugye TV2 ? No, de utána…..
mirrmur 2009.09.30 10:53:09
@Rejtett a Szám: gratulálok. A gyerekemre ráadhatom a piros fehér csikos pólóját? TE liberális tolerális.
Az új Polgári törvénykönyvet a héten fogadta el az Országgyűlés. Ebben van az ominózus rész: Az új Ptk. ugyanis magába olvasztja a családjogot is, és felsorolja, milyen okokból lehet érvénytelen a házasság, kik nem köthetnek egymással házasságot. A kormány szeptember…..
mirrmur 2009.09.25 12:49:07
w Non sequitur 2009.08.14 05:15:00
Fidesz-program márpedig nem lesz, csak a választás előtt, februárban; ami logikusnak tűnik, de nem az. Ugyanis a kormányellenes hőbörgés minden egyes mondatához joggal várja el a lakosság, hogy mondják meg neki, mi lenne az alternatíva. Programkezdemény, nagyvonalú tervelkedés már…..
A magyarellenességéről híres szlovák politikus, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke elég megdöbbentőt nyilatkozott a kislétai gyilkossággal kapcsolatban: "Az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ) érdeklődnie kellene a rasszista indítékú bűncselekmények magyarországi…..
mirrmur 2009.08.05 13:51:07
Szepessy Zsolt monoki polgármester "kitalálta" a szociális kártyát, múlt héten megírta levélben Bajnainak, tegnapelőtt pedig a képviselő-testület meg is szavazata. Nem sokat pöcsölt vele, az biztos ... "Egy kistelepülés, Monok polgármestereként, sajnos nagyon…..
Nyakó Pisti, a mi örök kedvencünk kipihente magát, feltöltődött és visszatért! Lazán egy könnyed nyitást választott, leterroristázta a Fideszt: "Nyakó István, a kormánypárt szóvivője azt mondta: nagyon közel jár ahhoz a Fidesz, hogy "ezzel a…..
mirrmur 2009.07.30 10:38:16
@37_'etrebiL: fúdeaszta.
Vastagbőr Mit tudhat Szalainé? 2009.07.23 14:01:00
Dr. Szalainé Dr. Szilágyi Eleonóra a Marx Károly Közgazdasági Egyetem elvégzése után 1972-ben, pályázat útján került a BKV-hoz. Köz-gazdász diplomával a munkaügyi területet választotta. 1978-ban munkaügyi csoportvezető lett, 1983-ban, 33 évesen nevezték ki…..
mirrmur 2009.07.23 15:44:06
@mind2: A máv informatikánál melóztam nem régen. 2 évet húztam le. Az hogy az egyik máv cég a másiknak egy 486SX processzorért 25 000 Ft bruttó összeget számláz le, és egy ISA buszos hálózati kártyáért (EICON) pedig 450 000 !!!! Ft-ot mindent elmond mindenről. (az előbbit legfeljebb kacsázásra lehet használni a vizen, az utóbbi pedig egy sima X25-ös hatszázezer éves sz@r)

Ha a FIDESZ-nél lesz gógyi akkor szétnéz a BKV, a MÁV ,meg az összes állami cégnél és rendet tesz.
mirrmur 2009.07.23 16:37:48
Szalainé egy fáradt mosollyal az arcán leült a frissen vásárolt, egyenesen az Ő számára csináltatott francia Forgó, gazdagon párnázott és még mindíg friss bőrszagot árasztó karosszékébe.. Elégedetten beletúrt az orrába, tudván hogy senki nem látja, majd az orra tartalmát némi szemlélődés után belekente a fentebb említett fotel alján lévő farost-lemezbe. Figyelmével teljesen a monitor felé fordult, és elkezdte begépelni kedvenc blogjának címét.. A feltűnő vezércikk láttán halkan felsikkantott, ami méretes tokájának érdekes remegését mintegy rezonálva - felerősítve röffenésként visszhangzott az üres szobában. Saját számára kedves tészta képe nézett vissza rá, azzal a mosollyal amit akkor kapott le a szemfüles fényképész mikor megtudta hogy a végkielégítésén felül megkap mindent... MINDENT amit elképzelt magának hogy megkaphat... -Mit képzelnek ezek, kik Ők hogy leírják ezt? És mégis ki adott engedélyt erre? A gondolatok után amik megfordultak a kissé már nehezen járó agytekervényei között (hiába no a napi 3-4 kiló magas zsírtartalmú teasütemény jótékony zsírosító hatása rátelepedett már az agyára...) azonnal tárcsázni kezdett hurkás ujjaival a gyöngyház telefon számára kicsi, a tegnap az irodában elfogyasztott grilcsirkétől zsíros gombjain. -Vezérem. lehelte... : Megtudták, mit csináljak most???,- halk ám ideges szavaira nyugodt ám határozott érces hang válaszolt: Ne csinálj semmit Nórikám, 1 hétig téma leszel, utánna a birkák elfelejtenek bégetni angyalom...

A telefont lágyan letette, arcán kaján vigyor terült szét. Gondolatait hirtelen már nem az előbb még kellemetlen weboldal írása és az isgága kis mitugrálsz senki parasztok hozzászólásai töltötték be, hanem az a finom illat ami megcsapta orrát. Kintről jött... Megint itt sütik a virslit a szabadban...
 A Hír TV által nyilvánosságra hozott drogsztori egyik kulcsfiguráját, Tóth Viktort - Veres János pénzügyminiszter Nyírbátorban dolgozó kampányfőnökét - a hozzá közel állók, valamint a helyi szocialisták „rendes, becsületes” embernek tartják. Az ellenfelei…..
 2007. május 4-én Budapesten E. Zsanett bejelentést tett arról, hogy szolgálatban lévő rendőrök az éjszaka folyamán megerőszakolták. (Lásd E. Zsanett nyilatkozatát az ügyről: http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video\&video_id=376061) Mit állapított meg E.…..