Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrcaptain

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Édes Istenem, köszönöm!Annyi csodálatos Heti Válasz publicisztika, gazdasági fórumon tartott emlékezetes felszólalás után (simplicity, agysebészet, a siker láthatatlan) végre úgy látszik kezd beindulni Gyuri nemzetközi felemelkedése is. Most már a jó isten sem menti meg attól,…..
TComment Nehogy felextrázd! 2012.04.20 06:10:00
Be kell menni a boltba, és négyért megvenni az alapmodellt. A többi csak parasztvakítás. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
Belsőség Őszinte részvétünk 2012.01.11 12:47:00
Röstelljük magunkat, hogy ilyen szakadt, lúzer, hatéves A6-os Audikba kényszerültek azok, akiknek nem jutott már a hamvas Superbekből. Tényleg, őszintén. És még nehezen is indulnak. Mi javasoljuk a márkaszervizt, ha valami gond van. Istenem, mi jöhet még?! Tata Nano? (Mindazonáltal…..
Matolcsy György és a Bankszövetség aláírta a devizahitelesek megmentéséről szóló megállapodást. Az állam egyharmad, a bankok kétharmad részben fedeznék az elengedett tartozást: az árfolyam 180 forint lesz. Matolcsy beszélt a 2012 költségvetés kiigazításáról is. Jövőre 48…..
Lucas di Grassival tehetünk meg egy próbakört a barcelonai pályán. A video érdekessége, hogy a kamera pont a pilóta szemmagasságában van, így pontosan azt a képet adja vissza, amelyet a pilóta is lát vezetés közben.Di Grassi egyébként elmondta, hogy elég vicces volt fél szemmel…..
A magyar emberek egészségéért aggódó Országgyűlés “a népegészségügyileg nem hasznos élelmiszerek fogyasztásának visszaszorítása és az egészséges táplálkozás előmozdítása” érdekében 2011. július 11-én elfogadta a népegészségügyi termékadóról szóló…..
A Lost vasárnapi búcsúja után tegnap este elköszönt a tévétől az évtized kétségkívül legkeményebb karaktere, az Ember, Akinek Nem Árt az Atom, a Vírus és a Drog sem, véget ért Jack Bauer nyolcadik leghosszabb napja. A záró duplarészt még nem láttuk, így inkább a…..
Zsuzsanna és csapata különös anomáliával szembesült a Godot Kávéházban, aholis az 1700 forintos Dumaszínház után közölték, hogy egy időgörbület hatására náluk este 6-ig tartott a csütörtök, vagyis nem jár nekik a Torkos Csütörtök 50%-os kedvezménye: Egy tegnap esti…..
mrcaptain 2010.02.19 18:29:13
www.godot.hu/index.php
trójaival fertőzött, szóval nem csak az étteremben kaphatsz el valamit...
mrcaptain 2010.02.19 18:35:02
@renugard: mert csak a galeria fertőzött, a godot pont hu
Az étterem oldaláról érhető el.
Több posztot is írtunk arról, hogy a közterületesek sajátos módszerrel próbálnak fellépni a rokkantkártyások ellen: minden rokkantigazolványost megbüntetnek, olyan alapon, hogy akié nem hamis, az úgyis törtöltetni tudja a végén a büntetést. Hasonló, tömegesmegtorlás-íze van…..
mrcaptain 2009.05.21 10:47:50
@mcbuddha: A nyálverést a felvi kezdte. Az meg, hogy hívd fel, hogy elbasztak-e valamit vicces.
Az e-mail címemre is kiküldték a felszólítást.
Akkor oda miért nem küldték ki azt is, hogy ők a faszok? Teljesen ingyenes és gyors megoldás.
Nah és ki volt a balfasz, és mennyi jutalmat kap érte?
Aki még van annyira elavult, hogy postára jár dolgokat feladni, az találkozhat ilyen sorszámkiadó gépekkel a bejárat közelében. A tájékoztató szerint "várakozási időmérést" végez a Posta a cetlikkel, amit az ember az ablakhoz érve lead a munkatársuknak. Igen ám, de a…..