Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brunthall lépcső

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerős? A vicc, hogy ez nem vicc. De ja vue... Néhány nap és Feri is visszatér. Hátborzongató...Update: A film készítője elhatárolódik az MSZP-től!A Budapest Business Region (BBR) klaszter elhatárolódik a YouTube videómegosztó oldalon 2010. március 12-én megjelent politikai…..
  A sors úgy hozta, hogy ma, néhány perces eltéréssel egymás után szembesültem életem első pro-MDF és pro-MSZP felhasználói videóival (nem tud valaki jobb magyar szót a user generated contentre?). Az MDF-es videó esetében vannak kételyeim, mennyire felhasználói…..
A Larry King show Halloween kapcsán meginterjúvolt kétajtós szellemirtó szekrényei és a fogalmak virtuális sírkertje mellett a magyar média egy zseniális hazai akcióról is megemlékezett halottak napján. Tesch Kata és Szabó Ildikó egy őrségi zsákfaluban félszáz,…..
brunthall lépcső 2009.11.03 17:09:22
@Piimpa: engem most nem az a része érdekelt, amit említesz, bár kétségkívül nagyszerű dolog, hogy annyian elmentek. Katának üzenem, hogy szívesen interjúznék majd vele (velük), a film kapcsán, - és ezt akkor neked mondom Piimpa, abban több érvénye lesz nem csak arról beszélni, hogy hányan, hanem hogy hogyan vettek részt az emberek..
El Mondo blog Yoko és Jorge 2008.06.05 08:59:00
Yoko Ono: Play It by Trust A sakk háborút szimbolizál. Két szemben álló fél ütközete: a játék végén - ha nem döntetlen a végeredmény - győztest és vesztest hirdetnek, az okosabbat pedig megünneplik.   Ono kompozíciója nem véletlenül kapta a „Play by trust” -…..