Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bob M

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarnémetangol az a legfrissebb kutatási eredmény, ami megállapította, hogy a fűben lévő THC rokonai, az emberi test által termelt endokannabinoidok felelnek a bőr egészségéért. Bíró Tamás vezető kutató szerint az előzetes tesztek azt mutatják, hogy új kenőcs alapú…..
Bob M 2008.07.04 08:20:23
Üdv mindenkinek,

Csak annyit tennék hozzá a már oly sokszor lerágott csonthoz, hogy valójában mindenki saját magáért felel.

Ha imperiál haverja behaluzott egy cigi végtől, ő dolga. Mi közöm van nekem ahhoz és legfőképp miért basztat ezért engem imperiál mert a haverja haluzott. Persze a basszam meg a .... édesanyámat fel se veszem, mert kit érdekel, hogy mit szól be, nem is ismerem. Annak a véleményére meg végképp nem adok, akit nem ismerek.

Egyébként meg ne feledjük, hogy itt egy tudományos eredményről van szó. Szerintem igenis nagy dolog, hogy ha majd egyszer kifejlesztenek egy olyan gyógyszert ami mondjuk segít embereknek a bőrbetegségek, vagy az allergia ellen.

És aki nem ismeri fel az iróniát az inkább ne kommenteljen.Mocskolódásnak meg megint nincs értelme, ugyan úgy mint a helyesíráson.Ha elvét valaki valamit, akkor miért kell beszólni...ez nem helyesírási verseny.

Ja, és még egy dolog.Én azért olvasom a blogot, mert érdekel amiről szólnak a posztok.Nem értem azokat az embereket akik itt qrva anyáznak, hogy minek jön ide és szól be mindenkinek. Ha nem ért egyet azzal amiről a poszt szól akkor simán tovább kell állni. De nem, kéztetés, egyfajta belső erőt éreznek arra, hogy:"na majd most jól odamondom nekik".Minek??? Ha nem érdekel állj tovább.De ne pofázz bele olyanokba, ami nem érint vagy nem érdekel. Persze véleményt lehet mondani, mert szólásszabadság van, de egy értelmes ember nem szól bele olyanba amihez nem ért, vagy nem tud érdemlegesen hozzászólni.

Keep it blazin'
Rekordhatékonysággal, 45 perc alatt két helyszínen tartott beszédet a Kendermag Egyesület a marihuána állami szabályozása érdekében. A rendőrség szokás szerint túlbiztosította az eseményt (150 rendőr, 50 tüntető, legalább ennyi újságíró, 10-20 ellentüntető). A…..
Bob M 2008.05.19 11:26:09
Yericho,

Teljesen egyetértek veled abban, hogy kis hazánk és a mi kultúránk nincs felkészülve erre. Még.
Szintén teljesen igazat adok neked abban, hogy hogy azt le kell ültetni aki ilyet ad a gyereknek.

Azzal kevésbé, hogy ha valaki erre rászokik, akkor majd más kell neki, de nyilván embere válogatja.

Az megint egy érdekes téma, hogy azokkal mi legyen akik nagyon rácsúsztak és nem tudnak meglenni nélküle. Az ő nevükben nem tudok nyilatkozni, hisz nem tartozom közéjük.

Amikor először fogyasztottam tudtam hogy tilos, meg is tettem, azóta többször is , de csak mértékkel.

Akik meg szórakozni úgy mennek, hogy megveszik a bulira való füvet, csak annyit tudok mondani, hogy én még fűtől nem hánytam, nem voltam másnapos, nem inzultáltam részegen másokat és ezért nem verekedtem. Így inkább megvenném a füvet, minthogy az előbbi felsorolás bármelyikét elszenvedjem.

Nyilván nem kizárt, hogy a diszkóban a gyerkőcök belefutnak ezekbe. De kérdem én, 18 éven alulit miért szolgálnak ki cigivel, vagy alkohollal?? Miért elfogadott az, hogy a gyerekek már 14 évesen a 8.-os osztálykiránduláson bebasznak mint álla, vagy hogy a gimiben a gólyaavatásról úgy kerülnek haza, hogy rossz rájuk nézni. Nyilván az se lenne jó, ha betépve jönne haza, bár attól jót alszik...de mindegy.

Szal, hogy mit kéne tenni azokkal akik nagyon függők nem tudom. De szerintem már az is előbbre lépés lenne, ha legalább különbséget lehetne tenni alkalmi és állandó fogyasztók között. Persze erre, se tudok ajánlatot tenni, mert aki nap mint nap szív, simán rámondja, hogy most próbáltam először. Ezek mind csak elméleti gondolatok, de inkább azt érzékeltetném, hogy a differenciálás lehet az első lépés. Heroint a fűtől, állandót az alkalmi fogyasztótól.