Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pepe0419

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez jött az LMP-s levelezőlistán:HA eljössz reggel nyolcra a Blahára, és kopogtatsz háromig, MEGCSINÁLJUK a nyóckert!!!Jó esélyünk van rá, de TE IS KELLESZ!!!Hívd a józsefvárosi ismerőseidet most, hátha van náluk cetli, amihez holnap háromig hozzájuthatunk.ÉS…..
Pepe0419 2010.03.19 19:56:56
@faludék: mivel Kanizsán nincs egyéni jelölt, ezért csak listára szavazok, egyéniben pedig rajzolok ;)
MEGVAN SÁRVÁR! Köszönjük srácok!Úgy tűnik, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét.Pásztó (Nógrád 2. EVK): 735Dunaújváros (Fejér 3. EVK): 670 környékeBicske (Fejér 7. EVK): 640Orosháza (Békés 6. EVK): 723Székesfehérvár (Fejér 1. EVK): megvan, rágyűjtésSárvár (Vas 4.…..
Pepe0419 2010.03.18 21:22:15
f1 Le kell fojtani a Mercedeseket 2009.09.22 09:40:00
Kiegyenlíthetik az F1-es motorok teljesítményét a szezon végén a csapatok, közölte hétfőn a Nemzetközi Autós Szövetség (FIA). A riválisok a monzai és a spái futam után panaszkodtak, amikor a német gyár csapatai, a McLaren, a Force India és a Brawn láthatóan előnyben…..
Nos, nem ez volt a Lost ötödik évadának legjobb pillanata, sőt, így másodjára visszanézve egyenesen unalmasnak is találtam néhol, de legalább egy kérdésre választ kaptunk, és volt benne egy igazán fasza minicliff a végén. Az epizód elején megmutatott hogyvoltból ki lehetett…..
hogyvolt Lost 5x02 - The Lie 2009.04.14 09:00:00
Az USA-ban ez a rész az évadnyitó után került adásba egyből, hogy jobban üssön, bár magában is tökéletesen magállja a helyét, ahogy az menten kiderül. Három évvel ezelőtt vagyunk, Penny hajóján, ahol a már korábban látott "hazudjunk ezerrel" beszélgetés elejét…..
hogyvolt House 5x02 - Nem rák 2009.03.26 08:30:00
Ebben az epizódban már a főcím előtt van 4 hullánk, és hogy ne legyen 5, az aktuális hetibetegért 13 megy személyesen. „Azonnal velem kell jönnie, különben meghal” -mondja, tök izgi, és a helyzet az valóban komoly, a halottak ugyanis mind szervátültetésen átesett…..
hogyvolt NCIS 5x07 - Rekviem 2009.02.10 17:00:00
Kezdünk, egyből bele a dolgok közepébe: DiNozzo puccos öltönyében egy szutyok kikötőépületben rohan, közben lövöldöz. Potyognak a hullák jobbra-balra. De ez még nem elég, Tony ugyanazon lendülettel a vízbe veti magát. Egy elsüllyedt kocsihoz úszik. A kocsi ajtaja nem nyílik,…..
Ahogy arra számítani lehetett, House-nak egy teljes hét alatt sem sikerült kihevernie a sokkot, hogy országos cimborája Törtető Cafkával állt össze. Most abban a fázisban van éppen, amikor minden alkalmat megragad Jimmy cseszegetésére, hátha haverja észhez tér, és otthagyja a…..
Egy nagy posztban foglaljuk össze a Lost valóban kiváló évadzárójának eseményeit, mert így van értelme - ez egy duplarész volt, minek szétszedni. A múltkor ott hagytuk abba, hogy Danie lelkesen fuvarozza a parti népséget a hajóra, amin annyi C4-et helyezett el MiszterKími, amivel a…..
A rész megint nem a szokásos módon indul,  hanem Dokival, akit az éjszaka közepén hívtak be egy hullához. Nem a legszerencsésebb időpont, de legalább láthatjuk munka közben az öreget, akinek pihentagyúságára úgy tűnik a fáradtság rátett még egy lapáttal, és a szokásos…..
House és a már csak 6 fős csapat nagy munkában vannak, új páciensükről brainstormingolnak éppen, amikor beállít Cuddy Foremannel az oldalán, diadalittas arckifejezéssel. Jelöltek teljesen lefagynak, ez meg hogy, itt valaki soron kívül bejut, ez nem ér. House sem ugrál éppen az…..
hogyvolt Lost 4x11 - Cabin Fever 2008.09.22 00:34:00
Nu, ez is egy fasza kis vaddöfakk epizód volt, olyan, amiről sokat és sokan vitatkoztak és vitatkoznak is majd még, de ne lőjük le a poénokat előre. Duplahosszú hogyvót jön, ezer vaddöfakk jelenettel, hiszen Lokkbácsi-centrikus a rész. Flesbekkel kezdünk, nem is lehet más a dolog,…..
A híres tornádós rész, ami alapján az alkotók vagy a világ legnagyobb Twister-rajongói, vagy megrendelést kaptak a polgárivédelemtől a "Mit tegyünk, ha...?" oktatófilm-sorozat egy epizódjára, vagy egyszerűen úgy érezték bizonyos történetszálakból az életben nem…..
Mielőtt a sok önjelölt Grétsy professzor belekezdene a cím nyelvtani helyességének elemzésébe, kezdjük is el a hogyvoltot, mert különben soha nem érünk a végére, akik meg mindenáron a nyelvhelyességen akarnak csámcsogni, azoknak ajánlom a Vastagbőr tegnapi, témába vágó…..
Pepe0419 2008.09.17 14:11:47
Hosszú böjt után tért vissza ismét a Lost az AXN-re, de legalább megint van, ráadásul egészen ütős kis résszel tértek vissza a szigetelők - elárulhatom, hogy a hullámvasút innentől sem lassít, sőt, tessék nagyon figyelni, mert rohadt jó lesz az évad vége is. Az előző…..
hogyvolt Lost 4x07 - Ji Yeon 2008.05.18 22:10:00
Ismét itt vagyunk, egy majdnem zseniális epizóddal, amiben volt két álleesés, habár az egyiket a stáblista alapján sajnos már régóta lehetett sejteni, míg a másikról tapasztalt Lost-rajongók egy perc alatt kiszúrták, hogy átbaszás. Kiderül a hatodik megmenekülő személy…..