Regisztráció Blogot indítok
Adatok
web juzer

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem elég, hogy irtó béna a Magyar Posta úgynevezett víruskampánya, amit a Youtube-ra a HungaroVirals nevű júzer tett föl (muhaha). A hülyék mindezek tetejébe - nem akartam elhinni - egy web_juzer nickű áljúzerrel spammolják tele a Homár kommentjeit, a következő szöveggel. web…..
Subba Diszkós Gollam 2008.05.20 11:23:00
Részeg ember körül csak egy ne legyen, józan ember! Pláne kamerával. Szegény Gollam mélyrepülését se láthattátok volna ha nincs a helyszínen egy jóravaló józan ember. Minden az interneten, a szuper alsónadrágos diszkókalimpálás ami persze már földönkívüli szint,…..
Budapesten már az ilyen szuperprimkó reklámfirkának is örülni kell, annyira kihalófélben van. Kétfarkú Kutya Pártot követelünk, most!..
Aki még van annyira elavult, hogy postára jár dolgokat feladni, az találkozhat ilyen sorszámkiadó gépekkel a bejárat közelében. A tájékoztató szerint "várakozási időmérést" végez a Posta a cetlikkel, amit az ember az ablakhoz érve lead a munkatársuknak. Igen ám, de a…..
Korábban már írtam arról, hogy az Apple felvásárolt egy kisebb processzorfejlesztő céget, a PA Semi-t. A kezdeti találgatások után kiderült, hogy az Apple megszünteti új leányvállalatának Power PC alapú fejlesztéseit, így az is világossá vált, hogy az Apple-t nem a PA Semi…..
 Nosza, adjunk valami olvasnivalót azon látogatóinknak, akik szerint csak kivénhedt rockdinoszauruszokról számolunk be a Reakció blogján. Tehát: jön a Justice a Szigetre. Ez egy örvendetes tény, több okból is.  A Justice egy francia elektro-house duó, akik, ha a popvilágot…..