Regisztráció Blogot indítok
Adatok
preparababra

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íródott egy levél... 2012. 10. 26. Magyar Orvosi KamaraOrszágos Etikai Bizottsága Tisztelt Etikai Bizottság!Kérem, a mellékelt (http://vizprogramozas.uw.hu/prog_water.avi) videóban található állítások alapján vizsgálják ki, hogy a filmben szereplő Dr. Kellermann Aranka…..
preparababra 2013.01.28 05:44:14
@belekotyogok: köszönöm, hogy megnyugtattál, hogy nem csak engem ráz a hideg szendi gábortól.
Drága olvasóink! Szeretnénk közelebbről is megismerni Önöket, ezért egy rövid, összesen 7 könnyű kérdésből álló felmérést készítettünk. Kérjük, áldozzanak ránk egy percet és töltsék ki kérdőívünket, amit köszönetképp egy cuki kép mögé rejtettünk:Kattintsanak a…..
Az én kampányom A tegnap este 2009.06.08 19:00:00
   ..
 Schiffer András beszéde a Corvintető csurig tömött termében. "Elindulás" hangulat volt nagyon. :) Mindenki "érezte!"   Az a kérdés ma, hogy Magyarország jövőjét az emberek félelmei, vagy az emberek vágyai teljesítik-e be. Az a kérdés, hogy…..
Készen állsz? Akkor dobbanjunk még egy óriási nagyot! Gyűjts 20 szavazót, és vidd el őket szavazni az LMP-HP-ra! Olyanokat, akik egyébként otthon maradnának, vagy rossz szájízzel a "kisebbik rosszra" szavaznának. Mondd el nekik, hogy van választásuk, most már van! Hívd…..
preparababra 2009.06.05 13:02:57
@Baucisz: ..... Rauschenberger Péter VOLT szdsz-es, a 90-es évek elején, előtte fideszes. Csak akkor ez a két szó még más jelentett, mint ma. Én a Ti pártolótok vagyok, mellesleg Rauschenberger Péter unokahúga, ezért felettéb csípi a szemem, ha tájékozatlanságból hülyeségeket beszél valaki. És igen, Peti már akkor is szimpatikus volt, mikor máshol, más módon akarta megváltani a világot.

@Az évek meg a rutin: ez azért van, mert összeszedett, érthető, okos ember. És hiteles:)
preparababra 2009.06.05 20:04:42
@Baucisz: Ahogy Ivády Gábor is támadási felület, hiszen nem politika-szűz, sőt, polgármester. És akkor Shifferről ne is beszéljünk. Az LMP honlapján, ahol amúgy mind írnak magukról, egyikük sem titkol el semmilyen információt. Tenném hozzá, a rendszerváltás Fideszének és SZDSZ-ének tagjának lenni köszönőviszonyan nincs azzal, hogy valaki eszdéeszes vagy fityiszes.
A lakhelyemhez legközelebb a Libella Kávéházban lévő gyűjtőhely van a Budafoki út 7. alatt. Tegnap beszéltem valakivel, aki ott volt, és mondta, hogy már egyszer ürítettünk onnan 30-at, de most újra összegyűlt 60 darab! Ez nagyon sok egy gyűjtőhelyre mérten. Ha minden…..