Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R!TA (törölt)

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rita blogja Három 2008.06.23 20:45:46
Hipohonder vagyok. Ez egy dolog. A másik, ami szarabb ügy, hogy ezzel őrületbe kergetem a pasimat. Merthogy kb. havonta találok valamit magamon, ami tuti rák. Aztán elmegyek dokihoz (aki mellesleg furán néz rám, tehát lehet, hogy legközelebb marcona fiúk visznek el a diliházba), és ő…..
Rita blogja Kettő és fél 2008.06.21 18:39:18
Már fél 7. És még nem csináltam semmit, azon kívül, hogy megnéztem a Szex és New York-ot, és kerestem linket a Jóbarátok letöltéséhez (aminek nagyon örültem, mert full verziót találtam:) - pedig nem vagyok sorozatfüggő, azon kívül, hogy megnézem időnként a CSI-t, de…..
Rita blogja Második 2008.06.21 10:08:42
Elsőként ki kell, hogy mondjam: VÉGE A VIZSGAIDŐSZAKOMNAK!!!! Sajnos nem múlt el ez sem bukta nélkül, de evvan. Ilyenkor már csupán annak is örülök, hogy nem kell hajnalban kelnem és éjfélig tanulnom. Sajnos büntetőjogból repetáztam, de nincs félelemérzetem, merthát meg lehet…..
Rita blogja Első 2008.06.15 17:13:00
Nos. Hát itt. Még nem tudom miért, meg hogy meddig. Sosem írtam blogot, de már idestova egy hónapja megcsináltam a tárhelyet (vagymit) és most gondoltam írok ide:)Tulajdonképpen van valami szimpatikus tulajdonsága a blognak a "mezei" naplóval szemben. Mégpedig, hogy nincs meg…..
"Nem lesz hosszú történet, de legalább olyan lesz, mint az a duma, amivel megpróbáltak,hát mondjuk azt… leszólítani? Velős. Igen velős. Egyszerűen nem hittem el amit hallok.Szóval, Z.P. Nyitva!Húúúú de jó!Csak sajnos mindenképpen le kell járnia oda bulizni a paraszt…..
Egy jóóóó szakítást igazán kifejezően, tényleg csak tőmondatokban lehet megírni. Együttélés, szétköltözés, isteni szikra. Ezért nem érdemes hajnalban ingeket vasalni. Pláne pólókat.Sziasztok! Ez nem éppen egy friss story, de hát mások történeteit végig olvasva,…..