Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JesusTheSuperStar

0 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden este újabb diadalt aratott az American Idol, és igen, már mi is unjuk ezt leírni. Az első élőben sugárzott elődöntő 25 milliónál is több nézője a múlt hetihez képest emelkedő, a tavalyi adádal összevetve viszont csökkenő tendenciát mutat, 18-49-ben azonban továbbra is…..
Erre az általunk ismert nyelveken jelenleg nincs kifejező szó...
A csatornák számára az év eleje az egyik legmozgalmasabb időszek, hiszen készülnek a sweeps-re (február), amikor is minden ratingpont számít, így a sorozatokat telepakolják vendégsztárokkal, emellett van, aki ilyenkor indítja midseason sorozatait vagy jönnek vissza a reality-k…..
David Letterman az egyik legviccesebb talkshow-műsorvezető, egy olyan csávó, aki bevállalt merészebb dolgokat is, emlékezzünk csak arra, amikor például alaposan odamondogatott John McCain szenátornak az elnökválasztás során, de megemlíthetnénk a Madonnával készített korábbi…..
Ma este indítja útjára az RTL Klub egyik szépreményű sorozatát, a krimirajongóknak szánt Mentalistát. A CBS idei sikerújonca egy olyan fickóról szól, aki korábban kóklerként (lásd még: Uri Geller) kereste a kenyerét, de aztán történt vele valami (ezt nem lőjük le), és…..
Szerda estét a CBS nagy pofáraesésének is lehet nevezni, hiszen elég sokat vártak Katie Couric 8:00-8:30-között műsorba küldött hírműsorától, erre azt még a Knight Rider is elverte 18-49-ben. Igaz, nézőszámban az Idollal szemben (27 millió) megállta a helyét (6.4m) és…..
JesusTheSuperStar 2009.01.30 17:39:05
@kzsolaa: veled valami baj van mert senki se irta hogy a Life On Mars szar "és 18-49-ben is szar volt" . Egyébként Life On Mars durvajo sorozat szerintem nekem kb olyan mint a Life, The Mentalist :)
Péntek = Tűzvonalban. Legszívesebben ennyivel le is tudnám az ajánlót, pénteken úgyis mindenki kocsmázik, aki meg nem, az Tűzvonalbant néz. De azért nézzük, mik közül lehet még válogatni. A Tűzvonalban előtt még Miss Marple nyomoz, ez nem a klasszikus nyanya, hanem egy másik…..
comment:com Bűnös negyed 2009.01.15 16:30:00
Ha csütörtök, akkor szokás szerint első helyen a két MTV-s közéleti műsort ajánljuk. A Szempontban szó lesz arról, hogy egy diakónus mozgalmat indított hajléktalanok örökbefogadására, valamint körbejárjuk, hogy az állami és helyi bürokrácia karcsúsításhoz az…..
JesusTheSuperStar 2009.01.15 17:16:36
Edward Nygma: M1-en már hetek óta nincs új Beugró. És ezt így hogy? Úgy, hogy téli szünet volt. Rudolf Péter és a rögtönzős műsor idei első nyilvános felvétele 9-én lesz a Centrál Színházban, az m1-en legközelebb február 13-án 22.30 körül lesz látható.akyyy: Azt nem…..
Az ázsiai és a brazil verzió után újabb helyi kiadást kap a hatszoros Emmy-díjas valóságshow, a The Amazing Race, ezúttal egy izraeli tévéadó készíti el saját flúgos futamát. A promó nagyon hangulatos, bár a versenyzőket elnézve rámentek a szép nő+jóképű csávók = siker…..
Még nem voltak a blogban „rajzolj pályát a szánkósnak” típusú játékok, pedig ezek elég népszerűek flashjátékos körökben. Pótolom a lemaradást a műfaj egyik legjobb képviselőjével, a Snow Line 2-vel. A lényeg tehát egy szánkópálya megrajzolása, illetve…..
JesusTheSuperStar 2008.12.30 16:47:48
Kampányba kezdett az ORTT, a román médiahatóság kölcsönfilmjeivel mutatja be, hogy mivé lesz a gyerek, ha magára hagyjuk a tévé előtt. Az ORTT szerint rúdon pörgő szoftpornós és hentelő sorozatgyilkos. A cél nemes, tényleg nem a képernyőt betakaró karikák, hanem a szülők…..
Nekem mindig az volt a bajom a régi Mario játékokkal, hogy nem volt bennük elég disztroj. A Mario Combat alkotói is így érezhettek, mert ahogy a játék beküldője, Lootsch írja, „örökzöld pixeles hősünk most a teknősökre nem csupán ráugrik, hanem válogatott ütésekkel,…..
Kiefer Sutherland saját csillagot kapott a hollywoodi Hírességek utcájában, vagy min, övé lett a 2377. ilyen elismerés. Kijárt neki, gratula innen is. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/kiefer1/feed", "width":"490", "height":"330", "orientation":"horizontal",…..
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
Az In the Doghouse pedig régi adósságom. Nitrome-os cucc, tehát cuki grafika és nehéz pályák garantálva, a cél pedig egy kutya eljuttatása egy ház egyik pontjából a másikig – ehhez azonban a megfelelő elemek tologatásával meg kell építeni a kutya útját, ráadásul egy…..
JesusTheSuperStar 2008.12.03 19:06:40
Ma homár molla fedőnevű visszaeső munkakerülőnk kapja meg a szócsövet, a Run című egyszerű és nagyszerű ügyességi játékot isteníti: „Vélhetőleg a világ egyik legjobb flashjátéka, a pénzügyi világválság valószínű kiváltó oka. Irányítása pofonegyszerű…..
comment:com Angolos távozás 2008.11.21 15:11:00
Akár követendő példának is nevezhetnénk azt, ami a Strictly Come Dancing, a Szombat esti láz kvázi anyukája (mert az ugye az RTL saját fejlesztése, muhaha) idei évadában történt a héten: az egyik celebritás fogta magát, és önként távozott a táncikálásból, mert saját…..
A legutolsó adás legfontosabb eseménye nem is az volt, hogy kiesett Csősz Bogi, hanem az, hogy Kovács Áron szerint Csősz Bogi népszerűsége azután kezdett csökkenni, hogy megkapta a 'Rambóné' titulust Bódiéktól. Innentől pontokba szedjük a véleményünket. Egy: Bódiék elvileg…..
Imádunk listákat olvasni meg böngészni, így mi is készítettünk egy nagyon szubjektívet a legtökösebb tévés fazonokról. Felkerült rá sorozatgyilkostól, sittes drogoson át jól szituált maffiózóig mindenki, jó szórakozást hozzá! A számozás nem sorrendet jelöl, ennek…..
Annyian beküldtétek a Mirror’s Edge 2D-t, hogy muszáj kitennem. Pedig túl sok munkakerülés nincs a játékban: az ember ugrál, rohangál és összegyűjt mindent, amit lehet, mindezt pofás animációkkal. Hogy miért érdekes mégis a cucc, arra a cím a magyarázat: a program csodás…..
Johnny ment, és távozásával szerintem mindannyiunkban eltörött valami. Az első epizódoknál még azt hittük, hogy a Celeb vagyok második szériájába is beválogattak egy újabb Benkő Dánielt, de aztán lassan kezdett kibomlani Johnny teljes személyisége, az, amire szerintem még…..
comment:com Promóvideók estére 2008.11.10 18:01:00
A ma esti tévéműsorból válogatunk, mármint az amerikaiból, a magyarról egy poszttal lejjebb lehet olvasni. Megismerjük Chuck excsaját Jordana Brewster személyében, Horatio továbbra is lóbálja a szemüveget a CSI: Miamiban, Cameron idegei acélból vannak (höhö) a Terminátorban, a…..
comment:com Festők és mogyorók 2008.11.04 16:30:00
Ma a szokásos sorozatdömping mellé becsúszik a Szulák és más (m1, 21:10), amiben a Horgas Eszter, Xavér, Kállai Kis Ernő és Márió beszélget a komolyzenéről, a könnyűzenéről meg a köztük lévő határról, az egykori pártüdülőről és az ottani életről szóló XXI. század…..