Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TankeR

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi puzzlézés után kicsit agresszívebb műfajok jönnek, először is a Don’t Look Back, ami engem retrógrafikája miatt a Sweet Revenge-re emlékeztetett. Egyszerű megyek-lövök-kikerülöm cucc néhány főellenféllel, én különösebben nem estem hasra tőle annak ellenére,…..
A gyűjtögetős kártyajátékok rajongóinak biztosan bejön majd a Necronomicon, de a többieknek is érdemes megtanulni a játék nem túl bonyolult szabályait. Két játékos küzd, józanságpontokból lehet lapokat kijátszani, a cél a másik életerőpontjainak lezúzása. Lehet egy…..
TankeR 2008.09.12 23:43:02
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.09.11 21:35:38
Lelkiismeretesen tesztelem az új játékot, valahogy még mindig nem sikerült végigvinnem. Pedig már rettentően unom. Egy poénos klipet már rögzítettem hozzá és előbb volt egy új ötletem is. Remélem valahogy sikerül majd megvalósítani...Valamint feltűnt, hogy még van egy régi…..
TankeR 2008.09.12 22:51:48
„Elég sok gépelős játékkal találkoztam már, de eddig ez tetszett legjobban” – írja Pikka a Typing Ninja Hunterről. A műfajban ugye eddig a Qwerty Warriors volt a nonpluszultra, de ez a nindzsás játék valóban überelte a hangulatával, a pályák közti…..
Update: Na, ma töltöttem fel jó sok régi videót, folytatás majd holnap. Sorrend kissé felbomlott, de a többrészes videók összevágásán még ügyködni kell... Jobboldali lista még nincsen aktualizálva, majd egyszerre fogom, ha megvan az összes.Jó hétvégétNem voltam tétlen, a…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.07.08 17:34:00
1. Youtube visszaírt (el sem hittem), de csak a standard blabla. És mivel visszaeső vagyok (kb 2 éve egyszer már leszedtek egy nagyon felháborítóan durva videómat [Egy 10 mp-es Simpson jelenet, ahol ráadásul a tv-képernőyt filmeztem. Alig lehetett látni valamit, de eleve csak egy hang…..
Tudom, mostanában kicsit sok a point-n-click kaland, elnézést, kicsit rákattantam a műfajra. A mai versenyzőnk az Automaton 2 (ebből következik, hogy első része is létezik), ami nyomasztó steampunkos hangulatával fogott meg. Egy pléhkaszni szívbemarkoló kalandjai kidolgozott…..
A hét elején postolt kommandós játékhoz hasonló a Heli Attack 3, de annál kicsit kiforrottabb. Jobb irányíthatóság, több fegyver (+ néhány varázslatszerűség), platformokon ugrándozás helyett tiszta disztroj...
Számtalanszor láthattuk, többek közt freddyD videóin is, hogy a PC-s játékok tartalmazta drogok milyen káros hatást válthatnak ki az emberekben. Nem voltam rest, utánajártam, hogy ezek a hatóanyagok - szigorú orvosi ellenőrzés mellett - milyen jótékony hatással lehetnek az emberi…..
TankeR 2008.06.23 11:06:02
A Neon Layers könnyed kis levezetés péntek délutánra (tudom, hogy délután postolni olyan, mint beülni egy moziba a film végére, de sajnos ma nagyon sűrűsödtek az egyéb - o tempora, o mores - elkerülhetetlen munkák). Logikai-ügyességi cucc, amiben a különböző színű neoncsövek…..
Illene valami pironkodó bevezetőt írni, hogy tudjuk ám, milyen primkó ez a játék, de nekünk mégis nagyon tetszik, és talán a kedves olvasónak is – vegyük úgy, hogy túlestünk ezen. Az alapszituáció Beckett drámáit idézi: két ember áll egy megállóban, nem szólnak…..
A buszmegállóban fingós játék a blog indulásának egyik legnépszerűbb cucca volt anno. Úgy látszik, a bélszelek a Nine Billion Miles From Earth alkotóit is megihlették, új játékukban, a Puzzle Farterben ugyanis a főhős kacsa(?) konkrétan a fingjával tud feljutni magasabb…..
Majdnem kész a videó, holnap be fogom fejezni. Csak este tudom befejezni és beleszámítva a youtube-os feltöltési és elfogadási időt, nem kizárt, hogy csak kedd reggel tudom kirakni a blogra, de ezen már nem fog múlni szerintem.Utóbbi heteim/hónapjaim zűrösre sikerültek, de…..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, hogy meglegyen a kedves rosscsontnak az az illúziója, hogy felálló kukival az "én nevemben" rendel már napok óta nem tudom hány szir-szart a cd galaxisból, azt remélve, hogy én most pánikszerűen fogok küldeni tiltakozó e-maileket... Hát…..
Naruto Fan ˙˙˙˙˙ Sakura 2007.06.02 13:45:46
TankeR 2008.06.15 00:20:51
Naruto Fan ˙˙˙˙˙ Sexy no Jutsu 2007.06.09 17:53:00
TankeR 2008.06.15 00:19:27
Egyszerű kis ügyességi cucc a Kinetikz, de lazán el lehet ütni vele fél órát. A cél a pályaelemeket felhasználva, illetve kicselezve egy golyó elpöcögtetése a célt jelző négyzetig. Virtuális biliárdbajnokok előnyben...
Na üdvözlök mindenkit, mostantól ide kerülnek fel a videóval kapcsolatos információk, forgatások menete, és a különbejáratú extra.hu-s tárhelyen keresztül az adatcsere is itt fog zajlani. A legközelebbi forgatás dátuma: 2008. 06. 19.  16:00 (Csütörtök), Kórházi tó.…..
TankeR 2008.06.11 19:06:07
Lévén hogy Blogomban a FreddyD által készített videók utánzatait, illetve az általa megihletett "fiatal tehetségek" kezdeti botladozásasit mutatom be, célszerűnek tartom a forrásanyag megosztását mindenkivel, noha jóllehet ez teljesen egyértelmű mindenki előtt.Freddy…..
TankeR 2008.06.06 06:22:59
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.06.04 21:14:42
Végre megjött az igazi ihlet, ami az új videót illeti. Majd meglátjátok, hogy ebből változatos videót elkészíteni enyhén szólva kemény dió, de sokan igazi szart akartak, akkor tessék.De ha sikerül megvalósítani azt, amit elképzeltem, akkor még sikerülhet is.Remélem hétvégén…..
TankeR 2008.06.04 22:58:50
Emlékszik még valaki a Dungeon Keeper című csodára? A játékosnak a Gonoszt erősítve kellett olyan, csapdákkal és szörnyekkel teli földalatti labirintust építenie, amit a Jó erői nem tudtak bevenni. Engem erre az egyedi felfogású stratégiai játékra emlékeztetett a Dungeon…..
TankeR 2008.06.04 16:42:48
Igen, jól olvastátok... Egyébként Kaszparov elég lenyűgöző arckifejezéssel figyeli az eseményeket. ..
TankeR 2008.06.02 23:26:45
Jó reggelt, jó disztrojt! Mi mással indíthatnánk a hetet, mint egy kiadós lövöldözéssel: a Time Bomb című shooterrel, amit többen is beküldtetek. Egy vonaton kell terroristákat elintéznünk, miközben vigyázunk a civilekre, próbálunk magunk is életben maradni, és eközben még…..