Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V63-019

18 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még nincs youtube-on link, úgyhogy ne is keressétek. Gondoltam szakítok a hagyománnyal és most a "trailer" (ami inkább teaser, csak sokan nem ismerik ezt a kifejezést) korábban kerül ki, mint maga a videó És nem kell félni, nem fogom csúnyán kicsinálni a játékot.…..
Megölték a veszprémi kézilabdacsapat egyik játékosátEgy veszprémi szórakozóhelyen vasárnap hajnalban halálosan megsebesítették Marian Cozmát, az MKB Veszprém kézilabdacsapatának és a román kézilabda-válogatottnak a játékosát. Az…..
Üdv! :)Először is:Szeretnék minden kedves és kedvtelen Olvasómnak sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánni. :)Másodjára.Összesítettem, hogy 2008-ban hány km-t is tettem meg vasúton, ezt szeretném itt közétenni, valamint egy pár érdekességet is mutatnék. :)Kezdjük…..
Hali! (Igen, az a kis csoport ott...) Egy napos, rövidke, 500 Km-es túra... Debrecen - Budapest - Debrecen. Unalmasnak hangzik, de még így is történtek érdekes dolgok... :) December 13. 9:30 - Debrecen, Nagyállomás Ismét vonatra szálltam, ezúttal a célállomás székesfővárosunk,…..
Üdv! (Igen, az a kis csoport ott...)Felrakok 2 fotosoppolt munkámat. Avagy mi várható jövő nyáron... ;) Jössz? :)         ..
Jelentős méretű magyar autós kolónia élhet Finnországban, mert onnan érkezett eddig a legtöbb küldöldi poszt, de kaptunk már levelet az Egyesült Államokból, Ausztriából, Olaszországból is. Most egy igazi csemegét szolgálunk fel, hisz nem gyakran mesélnek nekünk sem…..
Hellószia!A mai bejegyzés csupán azért fog megtörténni, hogy ne érezzétek azt, hogy túlságosan is hanyagolom a blogírást. Közlekedéses téma most nincs, hanem foci... :)Meccsről se írtam még itt, legyen egy próba... Aztán majd meglátjuk... :)Igazából írni se nagyon tudok a…..
Üdv!Életem talán leghosszabb 24 óráját éltem meg a hétvégén. Debrecen - Győr - Debrecen. 1 nap alatt az út bőven teljesíthető. De mi van akkor, ha az embernek Győrbe délelőtt 10 órára kell érnie? Debrecenből nagyon hajnali indulással sem tudnék 11-nél hamarabb odaérni...…..
Elhunyt Garamvölgyi Lajos   A DVSC egykori sikeredzője hosszan tartó, súlyos betegség után végleg eltávozott közülünk.   Óriási gyász érte klubunkat, 56 éves korában elhunyt a…..
Frissítenem kellene... De most éppenséggel nem tudom, miről... :P Jár így az ember... Néha... Alkalomadtán... Majd valamikor.... :P Mindegy, rakok fel egy pár linkblogot, N-JOY.....
Kézcsók mindenkinek! :) Elérkezett a várva várt pillanat, beszámolok hát erről a jóóó kis túráról. :)2008. július 3. csütörtökPéntek reggel a Keletiből 5:55-kor induló Dacia nemzetközi gyorssal kívántunk elhagyni Magyarisztánt, ám mivel Debrecen és Budapest nincs…..
V63-019 2008.07.09 23:05:34
Szevasztok!Már csak 2 hét... Pontosabban még annyi se... :) 10 nap... :) Hogy mi lesz 10 nap múlva? Csak annyit mondok: ÖBB Sommerticket! ;)4 napnyi egész álló nap vonatozás megállás nélkül... Ja... Ausztriában! :D Hol alszunk? Vonaton! :D Simán... :)Várom. :)2 hét múlva tehát…..
Csáó! Mai témánk: Debrecen (tömeg)közlekedése. 9 hónapnyi, Győrben eltöltött egyetemezés után hazatértem szeretett városomba, Debrecenbe. :) Pontosabban inkább :(... Nem tudom, hogy a Hajdú Volán hogy gondolta ezt? Úgy tűnik, hogy amióta az Önkormányzat úgy döntött…..
Üdv! Nem kell azt hinni, hogy egyből elment a kedvem a blogírástól, csupán csak a vizsgáim miatt nem tudok írni. De már csak 1 hét, és... :) Addig is egy videó. 2 kockafejű próbál szurkolni... A szöveggel egyetértek, de... :P :D ..
Üdv!Egy régebbi utazásomat kívánom veletek megosztani. 2007. december 1-jén, Co-driver barátunk unszolására, felpattantunk a DACIA nemzetközi gyorsvonatra (Bucuresti Nord - Budapest-Keleti pu. - Wien Westbahnhof), és megnéztük Bécs városát. :)Jó reggelt, Győr! Nagy nap a mai!…..
Infó puska=ABS -> szám abszolútértékét adja=ÁTLAG -> árgumentumainak átlagát számítja ki (számtani közép); argumentumokat, tömböket, számokat, vagy számokat tartalmazhat=BAL -> egy szövegrész elejátől megadott számú karaktert ad eredményül.=ÉS ->…..
Ez csak egy próba... Ha sikerül, itt marad! :D..
V63-019 2008.05.19 16:33:59
Üdv! 2008. május 17-én hajnalban útnak indultam Győrből, hogy megnézzek 2 határt. Ezek a magyar-osztrák és magyar-szlovák határok. Szombaton reggel 6-kor indultam el az albérletemből a túrára. A 7:43-as EUREGIO nemzetközi személyvonattal utaztam Hegyeshalomig. 6:30-kor már a…..
Szevasztok! Üdvözzöllek Benneteket a blogomban. :) Megpróbálok, ha nem is minden nap, de gyakrabban írogatni ide... Mindenről, ami történt velem, vagy a világgal. :) Remélem akadnak egy páran akik gyakrabban látogatni fogják az oldalamat. :P Mit is kell tudni rólam? Kóródy…..