Regisztráció Blogot indítok
Adatok
desab

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor ott jön a D, ahol nem várnánk, és sokszor ott nem jön, ahol sokan várják...én ott keresgélem, ahol kevesen várják..aztán persze borulhat minden. (Pimpa)..
desab 2015.06.12 21:00:53
@norbi9107: hi. Dárdai utolsó meccse, felvannak szerintem spanolva a fiuk. A finnek tamadni fognak vègig és ez lesz a vesztük. Kontrából rugunk egy gólt. A béke ès a csibèszség velünk van, meglatod.
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Addig ne igyál a medve bőrére, amíg benne van a medve !" (tuti1x2)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "El kell döntenünk, játszani szeretnénk vagy nyerni" (Walter Sobchek)..
Csak arra tegyél tippvadászon, amire amúgy is tennél tippmixen pénzért!Annak a pár embernek akinek nem sikerült a múlt hét első feléből értékelni a tippjét (php időtúllépés hiba) és 1 0 0 -val állnak valószínűleg 1 1 0 ra írom 0 ponttal sry. Aktuális tippmix lista ITT…..
  Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista HÉTFŐN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás vízilabda A TIPPEKET kommentekbe írjátok. Az előző tipposzlop eredménye ITT elérhető.   TIPPVADÁSZ…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista HÉTFŐN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda A TIPPEKET kommentekbe írjátok. Az előző…..