Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naneee

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tékozló Homár Újmagyar KRESZ 2008.08.27 11:20:00
Smore éjszakai telefonos fotói tragikus minőségűek, de még így is muszáj volt berakni. Felfedezte ugyanis az egyirányú behajtani tilos táblát, ami akár Magyarország új nemzeti szimbóluma is lehetne: Sokan sokat írtak már arról, mennyire széthúzó nemzet a magyar. Ezeréves…..
naneee 2008.08.27 14:00:28
Időről-időre rácsodálkoznak az emberek, hogy miért ilyen szarok mások a Magyarországon kapható sörök, mint német/cseh/holland közértekben kapható márkatársaik. Balázs gyárlátogatáson próbálta leleplezni a Kozelt: Haverokkal úgy határoztunk - mivel idén nem voltunk olyan…..
És mint látjátok a blog frissítése kicsit lassult, mivel a blog írója éppen évi eltávozását tölti.Pár nap van hátra a szerverből, ami azt jelenti, hogy hamarosan kiderül, hogy nyerhetünk-e. Még mindig sok búzára van szükség a csodába,és most már mindent be lehet…..
Példás gyorsasággal válaszolt Marci tegnapi parkolásos problémájára a Belváros-Lipótváros Közterület-felügyelet vezetője. Szerinte a KRESZ alapján egyértelmű, hogy nem szabad a járdára parkolni, viszont ahol az úttesten állnak az autók, ott is lehet azért közlekedni: A…..
naneee 2008.08.14 14:48:10
Tékozló Homár A backdoor halála 2008.08.07 16:27:00
Rókarobi egy kétségbeesve ordító backdoor-üzenetcsaládot talált az irodájuk konyhájában, ami láthatóan így sem elég hatékony. Legfőbb hibája, hogy nem eléggé bunkó, nem helyez szankciókat kilátásba, de még vicces helyesírási hibáktól sem hemzseg...
naneee 2008.08.08 11:39:56
Sziasztok! Mint bizonyára a logokból mindenki számára kiderült, súlyos támadások érték sbi85 csodáját.Szeretnénk mindenkit megnyugtatni arról, hogy az esélyeink MÉG NEM SZÁLLTAK EL!Ehhez sok búzára, és sok védőre lesz szükségünk sbi-nél, senkit ne csüggesszen el az…..
A minkét oldaltól való egyenlő távolságtartás jegyében közöljük Bandi - a Naiv Ügyfelek Dávid Ibolyája - elemzését a Balaton Soundról. Bringásszopatás, egybeérő hangok, rendes szekuritisek, van itt minden. Ha fesztiválszervező lennék, csak Bandit olvasnék.A balaton sound…..
naneee 2008.07.16 12:29:31
Íme eddigi történetünk betűméretre legnagyobb backdoor kommunikációs üzenete. Zitbug fotózta munka közben Tatán, el sem merjük képzelni, mi lehet a melója. Madár a jelek szerint tényleg eléggé elmaradhatott a közös költséggel, dehát mindig sejtettük, hogy Fritz Sdunek mester…..
naneee 2008.06.19 11:55:58
Pilu szúrta ki, hogy a szíriusziak már a nagy túlélő Karaván-sajtra is rátették a tarsolyukat. A 70 év alatt kissé elfurcsult receptű klasszikus füstölt sajt honfoglalóul Pásztor lett, a grafikusnak viszont nem szóltak a névváltozásról. Így jöhetett létre a tájkép, amin…..
naneee 2008.06.12 12:29:07
Még a mocskosszájú naivügyfélnek is válaszolt a türelmes Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft., bár azért a hivatalos válasz után Oszkár kapott egy fejmosást is. A Homár eredeti formájában, vágatlanul közli a válaszlevelet, mint ahogy azt szerzője "elvárja":A…..
naneee 2008.06.11 11:00:58
A jóságos Kultplay találta meg a Homár-fanok ünnepi lábbeliviseletét. A Concepts csavart egyet a Nike SB Dunk Low cipőjén, amiből ez a szép kövér Lobster-edition kerekedett ki. Az összesen 200 darabos sorozat első 50 gazdája a képen látható speciális díszdobozt, pólót,…..
naneee 2008.06.06 12:24:05
Múlt héten lehetett volna véletlen is, de másodszorra ugyanaz a paranormális jelenség legalábbis azt feltételezi jóindulattal, hogy szuperrégi sajtokat pörgetnek a pasaréti Matchben, amik hetek-hónapok alatt összetöpörödtek. Pultosnéni, tessen vallani, nem látott senki gyanúsat a…..
Na takarodjál le! Hol máshol hangozhatna el egy ilyen mondat, mint a magyar gengszterizmus fészkében, egy tömegközlekedési járművön, természetesen egy vérszomjas verőember ellenőr szájából. Pesti Norbert békésen zötykölődött a 941-es buszon, ahová a sofőr beleegyezésével…..
naneee 2008.06.05 07:44:47
Jookovacs érdekes felfedezést tett a minap, miközben lakást keresett Óbudán. Ha emlékei nem csalnak, a természet lágy ölén fekvő lakópark 25 évvel ezelőtt még szemétlerakó volt:Lakást nézünk a feleségemmel, mert nőnek a gyerekek. Felfigyeltem egy ForestHill NATURA nevű helyre…..
A Homár is kipróbálná a szép zöld kártyáját, ha lenne miért, így viszont az olvasókra bízzuk a tesztelést: valóban 406-os hibakódot jeleznek vissza vásárlásnál a terminálok? Levélírónk szerint a vele történt eset ugyanis nem egyedi. Előljáróban leszögezném, hogy 11…..
Neander is kiszúrta, hogy pénteken sorsfordíthatnak a MÁV Biztosító kiszopatott ügyfelei, akiktől most 10 ezer forint pótdíjat akarnak beszedni. Aki ezt nem szeretné befizetni, annak azt javasoljuk, pénteken délután 1-kor legyen a Tatai Honvéd Sportegyesület (2890 Tata, Május 1.…..
naneee 2008.06.04 11:46:15
Ollóval nehéz tollat fogni, holnap mégis megpróbálom, merthogy elkészült a Listák könyve - Futball, egy remélem néhol fergetegesen, máshol meg csak nagyon vicces focikönyv, a Homár egyik harmadának előszavával, több írásával, sőt még én is szerkesztettem. Ez egy angol legenda…..
naneee 2008.06.04 08:01:18
Klasszikus hozottismegnemis-szituációt fedezett fel olvasónk a Gödörben, ahol van ugyan vécé, de koncertjegyárban mérik, amikor épp koncert van, mert kint persze nincs:A Gödör klub tudtommal csak a bejáratánál kezdődik, a kinti rész a lépcsőkkel és az asztalokkal egyáltalán nem…..
Úgy látszik, az MLM-es kollégáknak nem sikerült teljesen felszámolniuk a porszívóügynököket, akik viszont szorult helyzetükben már igen kínos dolgokat találnak ki, mint azt Péter tapasztalta:Pár hete avval hívott fel napközben életem párja, hogy telefonon megkereste őt valami…..
Mindegy mi történt. Mi sem értjük, hogy is volt Horváth Oszkár háromszori befizetésével, különösen az első 130 forinttal. Nem is érdekes ez. Az érdekes a ritmus, a fokozás, a visszafojtott enegia lüktetése, majd az erupció. Igazi vulkanikus gyűlöletművészet virágzik a hajtás…..
Az a helyzet, hogy biliárdasztalt dugáshoz kizárólag pornófilmekben használnak. Ennek egyszerű az oka: a biliárdasztalok szinte kizárólag olyan helyeken találhatók, ahol más fizető vendégek is vannak, és ki örülne annak, ha egy jól kivitelezett döngölés közben oldalba kapnák…..
naneee 2008.05.23 13:54:41
Az előrecsomagolt, klasszik téliszaláminak álcázott gagyi egyéb szalámiba könnyen belefuthat a felületes vásárló, de azért az mind tudjuk, hogy milyen márkák készítik a valódi 100 napig érlelt, gyerekkorunkban csak hó elején ízlelt, népszerű magyar terméket. Gábor az…..
Balázs állítja: története nem urban legend, nem kitaláció, felmenője valóban visszakapta a Magyar Posta győri fiókjában nemrég örökre elveszettnek hitt 8000 forintját. Egy történet, ami teli van becsületes emberekkel. Ősöm még ahhoz a generációhoz tartozik, aki pénzforgalom…..
Levélírónk melegvíz híján napok óta lavórban fürdik, mert valami elromlott. De hogy tudhatná meg pluszköltség nélkül, hogy a bojler vagy a villanyóra? Vita az ELMŰ-vel. Sziasztok, azt gondoltam, leírom a rövid, de számomra felháborító ELMŰ-s eljárásrendet, amit egy…..
naneee 2008.05.21 08:14:17