Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ninary-chan (törölt)

22 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szánalmas blog-író vagyok. Itt nem volt elég időm naplót írni, szóval a neten befelyezem és egy könyvba írom napjaim eseményeit. Sokkal egyszrűbb, metr nem kell bekapcsolnom hozzá a számitógépet, így nem bukok le,  hogy csak éjfélkor kezdek naplót írni. Ha könyvbe írok…..
Lehet, hogy egy időre eltünök a blog-író emberek közül, mert csak apám gépét használva tudok net közelben lenni...sajnos...a másik gépünk, ami az én net-tobzódásaimra van fönntartva...na, szóval az meghalt. Szinte szó szerint: be se lehet kapcsolni...-.-'  T.T…..
(Mivel nincsenek itthon egész nap a szüleim belekóstohatok abba, milyen is az, ha az ember egyedül van otthon és azt csinál amit csak akar! És még csak a hugomra sem kell vigyáznom!) ^o^ - I'm very happy!tehát a programom:-átrendezem a szobám és a dekorációt is meg fogom…..
Olvassa egyáltalán valaki a blogomat?..
Tehát HELLO újra!Bocs, h. ilyen sokáig nem adtam életjeleket, de a számitógépünk bemondta az unalmast és meghalat a sok vírustól....upsz! Pedig szinte csak én használtam....na mind1!Most is apám céges laptopjáról írok...nem lényeg!Lelki válságok sorozata szakadt a nyakamra és…..
....Mert nem fogom befejezni a befejezetlen napjaimat, mert mire egyet is leírok letörnek az újjaim és eltelik egy újabb nap!Szóval...az a lényeg, hogy élvezem az életem, anélkül is, hogy leírnám...de persze a további napjaim írni fogom, csak az előzőeket nem pótolnám be.(Bár, ha…..
Tehát a folytatás!MAI NAP:Remekül sikerült, ami a tegnapomnak is köszönhező, szóval inkább azzal kazdeném!TEGNAPI NAP:A Ballagásom napja...úgy kezdődött, hogy 11ó órakor a Szent Mihályi templomban kellett lennünk a Tedeumon.(latin szó=ne kérdezd mint jelent).Na, ezen túl…..
Csá!Ez úgy kezdődött, hogy... csütörtök este bepakoltam mindenem, na igen, ilyen se volt még, hogy nem hiányzott semmim!Király!^^Péntek reggel anyukám gyógytornász képzésre ment kora reggel ezért elvitt a nyagymamámékhoz, hoyg tőlük menjek a Keletihez...BUSSZAL!!!!ÉS A…..
..., annak, hogy nem irtam naplót.......és ez nekme nem tetszik szóval...MOST PÓTOLOK!:Eddig azért nem tudtam írni, mert mindíg csak a TZ-kre tanultam, amiknek már MAJDNEM VÉGEEE!!!!! YUPPEEEEE!!!^^ (Jövő héten még lesz egy töri dogánk, de a matekon,kémiá,fizikán,bioszon és…..
 2007. május 4-én Budapesten E. Zsanett bejelentést tett arról, hogy szolgálatban lévő rendőrök az éjszaka folyamán megerőszakolták. (Lásd E. Zsanett nyilatkozatát az ügyről: http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video\&video_id=376061) Mit állapított meg E.…..
Ninary-chan (törölt) 2008.06.05 16:31:33
Hali!Rövid leszek!Szóval azért nem irtam tegnap blogot, mert tanultam, mint ahogy ma is!Nagyooooooon sokat!Matekot, kémiá, fizikát....és még nem irtam meg az önéletrajzom!!!Jáááááááááááájjjjj!!!!!!*agyhalál*Sajnos anime-k ből is lassan jelentkeznek az elvonási…..
Igen,Igen...tegnap este a shopping után naon elfáradtam, mert szinte az összes rucit felpróbáltam, szóval ez volt az oka,h hogy nem írtam utána...sorry emberkék! De a tegnapi tegnapom folytatva-a nyelviszintfelmérő elmaradása után Poétakisasszony leendő oszt. társam és…..
Eljött az ideje az elmaradt napok bepótlásának!Tehát a multkor ott tartottam a tegnapelőttőmell (vészesn messze van már!), hogy átöltöztem otthon...na,igen ,,ó édes megkönnyebbülés''...de ez nem tarhatott sokáig sajnos, mert visszarohantam a suliba ÉÉÉS OTT fel kelett…..
Talán,ma sikerül pár sort irnom,az egyébként tartalmas napomról...Tegap...ja,igen apropó, tegnap...akkor sem írtam...a végveszély közeleg (?).Tehát tegnap volt a suli alapításának 11.évfordulója és ezt a Néri napon ünnapeltük-ez azt jelent,hogy a világon a legutállatosabb…..
...Ezért holnap írom le a mai  napom,mert holnap angol szintfelmérőt írok a Fasoriban, tehát erre készülök.Please,Drukkoljatok!^¬^..
Ma SZÉP az ÉLET! XP!A családom kersztény katolikus, ezért ma elmentünk az Úrnapi körmenetre(-megbocsájtható, ha most nem magyarázom el mi az?). Ez kb. délig eltartott.Csak apukám és én voltunk otthon ma, mert ugye öcsém bicitúrán van, anyám kineziológia tovább…..
Szíja, ismét!A mai napom elég tartalmas volt, mert: -a nagymamáméktól elmentem rajzolni 10-re...kiderült,hogy a szokásos ,,1-ig rajzolunk'' felállás helyett most csak 11 óráig rajzolhattam(édeskevés), mert utána (ez mondjuk jó dolog) a rajztanárnőm elvitt magával egy szabadtéri…..
Halíííí emberkék! Itt a hétvége és lassan már a nyár, vele együtt a szünet is szóval az élet szép!És persze anime-kkel teli!Most a Sola-t,a Read or Die-t és a Rosairo+Vampire-t(újra) nézem.Felfedeztem csomó anime fan oldalt és rengeteg új képet a Deviantart-on!-Ajánlom…..
Hello!Sajna ma nincs már időm írni, mert eddig hf-et irtam, most meg anyám akar a helyemre ülni, úgy hogy majd holnap megirom, milyen jó napom volt!Csá!..
Helo (újra)!Ma (közepesen)NAGYON jó napom volt!Beszedtem pár szép jegyet a suliban...azonos helyszinen szinte tökélletesen eltáncikáltam az ofő. által tanitott keringőt amit a Néri Napon adunk elő az osztállyal!Aztán:átmentem Banán-hinta Konzuéla hercegnőhöz és ettünk fini…..
Hali!('08.0518.)Szinte átlagos vasárnap volt...azt kivéve,hogy nem minden hétvégén megyünk Zugligetbe libegőzni.Illatve most is csak terveztük,a ,,lebegést'' de a vihar kersztbetett nekünk, ezért kárpótoltuk magunkat egy fagyizással.És még ami jó történt velem a mai nap:az egyik…..
Heló ismét!Gondolom (legalább is én), hogy az emberkék szivesebben olvassák egy olyan ember bejegyzéseit akiről esetleg tudnak legalább egy keveset...tehát rólam:-mint az már szerintem ti is tudjátok megőrülök az anime-kért:értük élek (főként) és halok!!!-kedvenceim:Air,Fruits…..
 Hali!Mint látjátok (gondolom) ez az első eset, hogy blogot irok és nagyon tetszik!Igyekszem majd minden nap irni, hogy ne legyek unalmas.Már régóta szerettem volna internetes naplót vezetni, tehát most HAPPY vagyok, hoyg ezt végre meg valósithattam! X)Ha valaki tudja, hogy az m2-n a…..