Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mazogirl

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző részben kiderült, hogy a 3 pancser próbálja izélgetni a vadászt, de nem túl nagy sikerrel. Buffy vissza is ment a főhadiszállásukra, de már nem voltak ott, csak néhány varázstárgyat hagytak maguk után. Közben újra felütötte a fejét a pénzügyi gond, így Buffynak…..
Spike érzelgőssé vált, kérem. Ő az, aki beszélni akar a csókról, és Buffy az aki nem akar, hisz bűbáj miatti egyszeri alkalom volt. Persze a beszélgetés az őrjáraton zajlik, ezért hamarosan egy könnyű kis testedzés vet véget a lelkizésnek és néhány gonosz harcos kedvének.…..
Az évad utolsó része nosztalgikusan egy vámpíröléssel kezdődik, de valószínűleg nem egy ehhez hasonló ujjgyakorlattal lesz vége. Igen, Glory a téma a mai csapatgyűlésen. A megbeszélés hatalmas érzelmeket szabadít fel, mert Glory mellett a főtéma Dawn. Buffy az élete árán is…..
Közeledünk az évad végéhez, ami Tara vétlen árulása után izgalmas végkifejletet eredményezhet. Persze nem eszik ezt olyan forrón, mert Buffynak, Willow-nak, egy kamionnak és Bennek köszönhetően a kulcs egyelőre nem került Glory kezébe. Miközben Glory a megfelelő időpontban…..
Buffy visszatért a saját testébe és vámpírokat öl, mint régen. Mondanám, hogy minden rendben megy, de nem így van. Meglepő módon nem áll ki egy pár tagú vámpír csapattal, hanem segítségért megy. A segítség nem más, mint az abszolút lúzer a gimiből, Jonathan. A csapat most…..
Elérkezett az utolsó előtti évad utolsó része. A kerekezők kerekeznek ezerrel, és itt az elején még mindenki elég mosolygós. Az első pihenőnél Mikey és Ben elújságolja a lányoknak, hogy házasok, de a határátkelőnél bele is ütköznek az első falba, egy marcona vámosba.…..
Brian kioson éjjel Justin mellől, de szöszike csak úgy csinál, mintha aludna, és kedvese után lopózik. Hamarosan fény derül a nagy éjszakai titokra: Brian minden éjjel edz a nagy kerekezésre. Justin úgy dönt, hogy ha már Brian izzadni akar, akkor egy kis inspiráló szex nagyszerű…..
A sztár telefonálgat, Ted ideges, és megérkezik a főnök, aki mindent rendbe tesz pillanatok alatt - vagyis ez csak újabb nap a Kinnetic életében. Drew ugyanis nyűgös, hogy gatyában kell pózolnia, így Brian az ügynökség dolgozóiról leparancsolja a ruhát és mikor mindenki,…..
Brian megfogadta a Babylonban kapott tanácsot, és elment doktor bácsihoz, aki a hererákkal ismerteti meg. Egyelőre úgy áll a dolog, hogy még állhat a dolog, ha minden rendben van, vagy a kellő kezelések után rendben lesz. Tehát Brian búcsúzhat az ominózus herétől, amin biopsziát…..
Brian bulit szervezett a cégnél, ami olyan szépen halad előre, hogy lökdösni sem kell. Kisebb csoportokban a csapat is ott van a bulin. Linds Briannel beszélget, és visszakapja a pénzt, amit Brian megsegítésére gyűjtöttek, amikor arra nagy szükség volt. Ted és Mel a következő…..
Brian cége szépen cseperedik, sőt konkrétan úgy nő, mint a gomba, természetesen Cynthia és Ted hathatós segítségével. Justin lőni tanul Cody segítségével, ami jelentősen veszélyesebb, mint amivel Brian foglalatoskodik nap mint nap. Azért a lövöldözés közben Codyról is…..
Brian és Justin bejárják a Kinnetic főhadiszállását, és szöszikének nagyon tetszik. Persze ne hagyjuk ki a többieket se: Mikey és Ben a családi dolgokat tárgyalja ki, Emmettnek pedig nincs hol szexuális életet élni, mert a lányoknál lakik, és nem akarja odavinni az alkalmi…..
A Babylonban zajlik az élet, mint eddig is, de a sötét szobát megint úgy belakatolták, hogy még. Justin szinte követeli Briantől, hogy újra nyissa ki, de a hős most szögre akasztotta az egyenruháját, és inkább kultúráltan szórakozik a diszkóban, mint hogy kiálljon mindenki…..
A lenyugodott izomember Ben és párja aludni próbál, de az utca zaja nem hagyja őket szépeket álmodni. Konkrétan pár fiú prostituált zajong, vagy dolgozik, kinek mihez van kedve. Szóval a suhancok dolgoznak, ezért Ben lemegy, hogy egy kis rendet vágjon az utcán, de a fiúk azonnal…..
Justin megérkezik Vermont-ból, Brian pedig dugós bulit tart, ami nem nagyon tetszik a kis szőkének. Közben Ben igyekszik szex helyett tibeti gombócokat gyártani, mert azt gondolja, hogy nagyszerű méregtelenítő. Ben most nagyon nincs jól, ami miatt Mikey aggódik is. Főként akkor rág…..
Ben a palmtopját keresi, Justin és Mikey pedig majd pénzt a képregénnyel. Az elektromos kütyü nem kerül elő - Mikey ellopta és elrejtette -, de J.D. és Rage története alakul rendesen. Mikey azért rejtette el a kütyüt, mert meg akarja hívni Ben szülinapjára a barátait, viszont…..
Justin a Babylonban már a pulton rázza vézna kis testét, és igen jól keres vele. A csapat azt latolgatja, hogy Brian mit szól Justin új pénzkereseti formájához, de Biran úgy csinál, mint akit nem zavar. Azért amikor senki nem látja, komorabbá válik az ábrázata. Másnap George…..
Ezt a részt a Babylonban kezdjük mi is, akárcsak Mikey és Ben. Mikey erotikus fantáziálgatásai élvezetes hatást tesznek Benre, de vége szakad, mielőtt hazamennének és átültethetnék a szavakat a gyakorlatba. Ugyanis Brian teszi tiszteletét a szórakozóhelyen, és Mikey magára…..
Mikey lelkesen olvassa Astro kapitány újabb kalandjait, de a vége megdöbbentő: Astro kapitányt megölték, a képregénynek vége. Mikey a kicsi szívét a kajáldában önti ki a fiúknak, akik most is, mint mindig, eltérő véleményen vannak. Emm vigasztalni próbál, Brian szerint…..
Brian és Justin családi szexestét tart a szaunában, vagyis két pasi négykézláb áll egymás mellett, az egyikben Brian mozog rendületlenül, a másikban pedig Justin. A többiek buliznak a Babylonban. Mikey és Emm még valamennyire élvezi is az estét, de Ted álmos, viszont pokolian…..
Mikey és Ben szakítottak, mint ahogy az várható volt, így irány a társkereső. Mikey próbálkozásai végén alaposan csalódott is a társkeresésben, és mivel Debbie is meghallgatta a fia társkereső szövegét, a föld alá süllyedés nem is tűnik rossz ötletnek. Mire vannak az…..
A pornóoldal kezd igazán jól menni, és ez az oldal üdvöskéjének, Emmettnek, vagyis elnézést, Fetch Dixon-nak köszönhető. Theodorról kiderül, hogy főnökként egy hajcsár, de Emm a farokverés aranyérmét akarja, így Teddy pénzéhsége ki lesz elégítve, ha már más éhsége nem…..
A fiúk Ted új pornóoldalának a premierjén vannak. Az oldal neve („verdamelóban.net”) is utal arra, hogy Teddy tanult a vele történtekből, és ellátta főnök gombbal a honlapját. Tehát aki dolgozik, verheti, hisz az oldal teljes egészében erről szól. Egy fiatalember…..
A Woody’s-ban csajos est van, ezért a lányok is ott vannak ma este, és ezért Brian halálra unja magát. Linds eldicsekszik azzal is, hogy összeházasodik Melanieval, úgyhogy Briannek ismét van miért a száját húzni, Emmettnek pedig akad min ujjongani. Teddy nincs velük, és a…..
A 2008-as év legszívbemarkolóbb, egyben legmulatságosabb képernyős élménye volt, amikor Vitray "Rezignált" Tamás, Kossuth Lajos híres retorikai teljesítményeit überelve, a suttogástól az ordításig terjedő skálán leközvetítette Vajda Attila 1000 méteres kenuaranyát…..