Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skate

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bp. Stars szombaton tartotta sajtótájékoztatóval egybekötött szezonzáróját. Az utánpótlás-korosztályok eredményeinek megünneplése mellett természetesen a felnőtt csapat válogatott játékosainak bemutatása állt a középpontban. A már napvilágra került nevekkel…..
Kercsó Árpád, a magyar jégkorong feltámasztásának atyja volt nemrégiben Borókai Gábor Heti Válasz-főszerkesztő vendége a Kovács Á.–Tiffán-féle Andante Borpatikában. Olvasónk-tudósítónk részt vett az eseményen. Lesznek ismerős kérdések-válaszok. Érdekesnek tűnik…..
Az MJSZ az edzőbizottság előterjesztését elfogadva kinevezte az összes válogatottunk szakvezetőjét. Csupán egyetlen poszton történt változás: az ifjúságiaknál.Nem meglepetés, hogy a válogatottak sikereit követően csaknem minden kapitány a helyén maradhat. Egyedül Pék György…..
A magyar jégkorongszövetség elnöksége hétfőn ülésezett. Sok fontos határozat közül a szurkolókat leginkább az első osztályú magyar bajnokság jövő évi kiírása érdekelte. Ebben az ügyben még mindig nem dőlt el semmi. Az MJSZ komoly szponzorral folytat előrehaladott…..
A korábbi információkkal ellentétben nem Baróti Zsolt, hanem Pék György lesz a 2008/09-es szezonban az Újpesti TE mestere. A klub honlapján olvasható hír szerint a junior és az ifjúsági válogatott sikeredzője igent mondott a felkérésre, Baróti a segítőjeként dolgozhat.Blogunk…..
Ahogy szerda reggeli írásunk alapján valószínűsíthető volt, léket kapott a magyar–román közös liga ügye. Egyre nyilvánvalóbb, hogy magyar bajnokságot nézünk szeptembertől, két vendég együttessel. Kérdőjelek azonban még bőven vannak.A Nemzeti Sport online verziója…..
Nagy vihart kavart a Steaua Bucuresti OB 1-ben tervezett indulásáról szóló cikkünk. A helyzet fokozódik. A bukaresti csapat elöljárói feltételekhez kötik részvételüket.A klub vezetése arról tájékoztatta a román szövetség elnökét, hogy nem kívánnak a magyar bajnokságban…..
Másfél hónappal a magyar válogatott divízió 1-es bravúrja után ismét meg lehet majd süvegelni a hősöket. A Pannon Hoki Buli elnevezésű rendezvényre június 6-án kerül sor.A jégkorongszövetség hírlevelében a londoni 6-3-hoz és a magyar vízilabda-válogatott athéni…..
Felbolydult a sport- és jégkorongszerető közvélemény, amikor közreadtuk, hogy a magyar szövetség úgy döntött, szakít a Hungary felirattal, jöjjön Magyarország. Látogatóink rengeteg észrevételt tettek, és felvetették, érdemes lenne photoshoppályázatot hirdetni. Ezúton…..
skate 2008.05.25 16:50:40
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
Még május első hétvégéjén került sor a serdülők és az ifjúságiak fizikai és ügyességi állapotfelmérésére. A gyakorlatokról, a résztvevőkről és a tapasztalatokról számolunk be.Magyarországon elsőként egy szlovák tréner, Eduárd Giblák alkalmazta a fizikai…..