Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buleris (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Indul a Hogyvolt blog 2007.10.01 00:00:00
Kérem szépen, vége az egész országot lázban tartó titkolózásnak, ezért kellett tűrni a népnek, itt a friss, ropogós Hogyvolt blog, az első, és egyetlen és nagyon szép, ahol olyan sorozatok részletes epizódbeszámolóit olvashatják a függők, mint a Jericho, a Lost, a Szökés, a…..
buleris (törölt) 2007.10.01 11:13:37
Webisztán Mi az, hogy toivo? 2007.09.03 00:39:00
A Skype-ban nem csak a normál szmájlikészletet használhatjuk. Léteznek rejtett emotikonok is. Ha csetelés közben azt írjuk be, hogy "(bandit)", akkor egy ilyen helyes kis banditaikont kapunk: Ha viszont azt írjuk be, hogy "(rock)", akkor a sárgafejű ember is…..
Egymilliárd dollárra (azaz kábé 189 milliárd forintra) perli a Viacom médiabirodalom a YouTube-ot, pontosabban a tulajdonosát, a Google-t. (Emlékszünk még? Másfél milliárd dollárért vették meg néhány hónapja.) A mostani per tárgya természetesen a rendszeres szerzőjog-sértés,…..
Feledhetetlen élményben lehetett részük azoknak, akik ma este végignézték a Frei Dossziét. Frei Tamás elővéve a jó öreg tévés-napilapos eszköztárból az antiinternet fegyvert, végigbombázta a virtuális világot. Megtudhattuk, hogy a SecondLife és a WoW hülyeség, a szegények…..