Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reci

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marciék biciklivel túráztak volna Passautól Bécsig, de Bécsben sem német, sem osztrák IC-re nem engedték fel őket, pedig online még helyjegyet is vettek rá: Az egész úgy kezdődött, hogy gondoltuk, elmegyünk biciklitúrára, Passautól akartunk Bécsig a kék Duna partján tekerni,…..
Megérkezett a világ első e-papírral készült újságborítója. Ha a technológia elterjed, annyi előnye sem lesz a nyomtatott újságoknak, mint eddig, vagyishogy ott legalább nem folyik ki az ember szeme az agresszíven villodzó hirdetésektől. Erre vártunk olyan fenemód? Tessék: ..
Gergő egy igen érdekes reklámozási stratégiára hívta fel a Homár és az Interspar figyelmét. A "másik mosópor szindróma" 2008-as megfelelője ezek szerint, ha kiírják, hogy szerintük egy másik hipermarketben mennyibe kerül a termék. A Homár óvatos tippje szerint már az…..
Gabesz lőtte ezt mutáns Bacardi Breezert a vadonban. Azt hinné a Homár, hogy a cukrostakony italok a világ végéig tartósak, vagy csak kiszívta a nap az üvegből a színezéket?Ezt a hét végén fényképeztem egy METRO áruházban. Lehet a Bacardi a magyar narancsból készit italokat…..
Zoli megkapta a választ a MÁV-tól hibás tranzakciós panaszára és most örül, hogy csökkenthette kicsit a költségvetési hiányt. A Homár pedig épp dühöng, mert szeretne elutazni messzire, de a csodás MÁVDirekt nem tud nemzetközi vonatra jegyinformációt adni, azt csak a keleti…..
Indexen futott egy izgalmas teszt: szabálytalanul feladtak tíz mezei borítékban 1000 forintot belföldre, amiből hét megékezett, hármat elloptak. "Három levél, a miskolci, a szentesi, és az újpesti - aminek elvileg a legkevesebb esélye lett volna eltűnni - sosem jutott el a…..
Reci 2008.07.18 19:46:58
A Tomecskó szarjon kevláros bicikligumit, hogy a f@ba kerülhetett a helyére? Lehet, hogy ő nyúlta le a bélést?
Ha valaki még emlékszik, szűk két hete közöltük T. sztoriját, aki az esztergomi buszpályudvaron megmentett egy nénit, aki beszorult a kilincseit nélkülöző vécéfülkébe, ám a volánosok - bocsánat az adekvát szóviccért - szartak a segélykiáltásaira. Képzeljék el, a cégnél…..
Gondolhatják, hogy igazán tapasztalt tízlábúak vagyunk, de összefirkált rántotthússal még sosem akadtunk össze karrierünk során. Geffry kollégái rendelték, mármint nem kérték kifejezetten a feliratot, de jött vele. Viszont ki tudja kisasolni, hogy mi van ráírva? A mi kocsányos…..
Úgy tűnik, csak nem akar romlani a Firefox 3 béta teljesítménye. A mostani, ötödik béta verzióról már egyenesen azt állítják, hogy például az olyan komplex webes alkalmazások is, mint amilyen a Gmail kétszer olyan gyorsan fut az új Firefoxon, mint a Firefox 2-n. Aki próbálta…..