Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fomgi2

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
fomgi2 2020.09.09 07:18:35
Megdöbbentő sztorit posztolt a Facebookra ma délelőtt Szabó Zoli kollégám, akit tegnap este úgy megvert a a Nagykörúton a Király utca sarkán lévő KFC biztonsági őre, hogy több öltéssel kellett összevarni a száját a Baleseti Sebészeten. Hogy mi volt a bűne? Kérte a panaszkönyvet, mert elégedetlen…..
Azt már egyszer kiderítettük, hogy sajnos, ha vagyunk annyira pechesek, és az ATM rosszul adja ki a pénzünket, akkor kénytelenek vagyunk amiatt is szívni (a fogunkat), hogy a bankoknak ilyenkor 30 nap ügyintézési idő jár. De ez még mind semmi, ahhoz az igazi, brutális, szívet tépő,…..
fomgi2 2017.10.13 10:12:36
@Terézágyú: Te vagy az az arc, aki nélkül jobb lenne a világ (de a Homár biztosan), sőt még arra is látok esélyt hogy ezzel még tisztában sem vagy
N.N. ezúttal nem a halál, hanem a Telekom dominosok angyala azzal, hogy elmeséli, hogyan ne parkoljanak mobillal, ha nem akarnak úgy járni,  mint ő.  Tisztelt Blog! Tisztelt Szakértők! Sok Telekomos történetet olvasok itt és mostanra már csak minimálisak az elvárásaim a céggel kapcsolatban, de…..
fomgi2 2017.10.12 16:32:33
@Sipovicsné Zahedli Krisztina: Telekom Domino Most 9 forint (hálózaton belül) és 19 forint (minden más) per perc és per SMS, EU-ban is használható, olcsóbb a nete, nincs havidíj stb.
Ha nem telefonálsz havi több mint 1000 percet, akkor sokkal jobb mint akármelyik sima havidíjas csomag
fomgi2 2017.10.12 16:51:42
@Sipovicsné Zahedli Krisztina: Először még határozott idejű opció volt, de már visszavonásig (a Voda is elkezdte, így gondolom nehezen tudják visszavonni, mert simán átmész Vodához).
Amúgy Most nélkül is okés az ára: 25 / perc vagy SMS mindig és mindenhova