Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tatu99999

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..
Tatu99999 2008.05.17 15:12:42
Szerintem nagyon jo ez a cikk, de Tota W. a meleghazassag (vagy reg. kapcsolat) es az orokbefogadas kerdeset is nagyon alaposan targyalja az Ecce Homo cimu irasaban. Abban azt itt felmerult kerdesek majdnem mindegyikere valaszt ad. Igazabol az a legjobb cikk, amit a temaban valaha olvastam.

Hadd tegyek en is par megjegyzest.

1. Manapsag az a pszichologusok allaspontja, hogy az emberek szexualis orientacioja nem egy biten van reprezentalva (azaz nem igen vagy nem kozotti valasztas, hanem mindenkinel egy folytonos skalan lehet abrazolni).
Azt is mondjak a pszichologusok, hogy a homoszexualitas leginkabb egy valasztott eletforma. Nyilvan az valasztja, aki erez kesztetest vagy vagyat erre. Pontosabban nagyobb benefitet remel tole, mint amekkora hatranyt jelent a tarsadalmi kirekesztes es kisebbsegi let.

2. Aki azonos nemuvel szeretne elni, tobbnyire az is szeretne gyermeket nevelni. Pl. ha no az illeto, legtobbszor szeretne szulni. Mas kerdes, hogy ez technikailag nyilvan nehez, es nem egyszeru megszervezni.

3. Igen sok hetero kapcsolatban elo sem vallal gyermeket. A gyermek es csalad utani vagy teljsen fuggetlen a szexualis orientaciotol.

4. Ha a tarsadalom elfogadobb az azonos nemuek kapcsolataval, akkor nyilvan a gyermek nem lesz csufolva es kirekesztve az oviban.

5. A pszichologusok azt is megvizsgaltak nagy szamu mintan, hogy az azonos nemu parok altal nevel gyermekek es a hetero parok altal nevel gyermekek kozott SEMMILYEN pszichologiai teszttel nem lehet szignifikans kulonbseget talalni. Ezek a gyermekek megcsak nem is toleransabbak mint a tobbi.

6. Ebben a tipusu kapcsolatban ugyanolyan fontos az elkotelezodes, es a konszolidalt normal csaladi elet. Kicsit jo lenne, ha ezt valahogy hajlandoak lennenek tudomasul venni a tobbseg tagjai.

7. Szerencsere vannak olyan tarsadalmnak, amelyek sokkal elfogadobbak, mint a magyar...