Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sidney

46 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elindult a Trónok harca 3. évada, a fél világ megint a haját fogja tépni vasárnaponként, hogy „bazzeg már megint vége”, és senkinek nincs mersze egy rossz szót szólni erre a sorozatra, mert különben felakasztják. Pedig hát…lenne mit mondani. Mindenekelőtt ki kell…..
Ed Westwick, a Twilight Gossip Girl sztárja sétálgat az utcán.Vajon ezt a pólót ő maga vágta szét?  (via tengossip)..
GlobalWarming A kolibri 2009.06.23 01:04:00
  Néhányan emlékezhettek rá, mikor nyaranta időnként hisztérikusan bizonygattam, hogy márpedig én láttam kolibrit az erkélyen/kertben/stb repkedni. Természetesen rajtam kívül senkinek sem sikerült megfigyelnie, mert pont nem volt velem az adott helyen, vagy mire elüvöltöztem…..
GlobalWarming Voltam... 2009.05.31 01:10:00
...Hollandiában Hollynál. Két rohadt hónapig vártam ezt az utat epekedve (az utolsó 48 óra extrém lassan telt), és alighogy felszállt a gép, landolt is röpke négy nappal később újra Ferihegyen. És most az élmények. Eindhovenben landoltam, ahol gyakorlatilag már a gép…..
Sidney 2009.06.06 00:32:27
@Viki0920: hamarosan felpakolom a lényeget flickr-re, és küldök linket:)
  Túl sok szabadidővel rendelkezem az elmúlt napokban, így megállás nélkül sorozatokat bámulok. Egyetlen hátrányuk, hogy előbb-utóbb véget érnek, és amikor ezt az alltimefavorite Lost teszi, ráadásul úgy, ahogy, eléggé ki tud akasztani. A Supernaturalról nem is beszélve,…..
Ámuljatok... ..
GlobalWarming És a francba... 2009.05.31 01:38:00
...hogy csak ma értesültem a Brutkóról! Miért, miért, jaj, miért?..
Sidney 2009.05.31 18:12:25
@redblek: há' ezaz, olvasok én mindent, de ez érthetetlen módon elkerült...:S
Az NBC tegnap jelentette be újoncait, de hivatalos műsorrendet csak május 19-én tesznek majd közzé, akkor, amikor a többi adó is elkezdi az Upfronts-rezentációkat. Ettől függetlenül persze a többiek is javában nézegetik az idei újoncokat, és ha hinni lehet az előzetes pletykéknak…..
Sidney 2009.05.05 17:46:03
Nem tudom szebben megfogalmazni, sajnos ez történik az iFart 5000 dolláros reklámpályázatára érkezett videóban. A látottaktól függetlenül én továbbra is hiszek abban, hogy a lányok a valóságban nem finganak, sőt, egyáltalán semmi büdöset nem művelnek a vécében. ..
A négy nagy közül elsőként az NBC jelentette be újoncait és bizonyos sorozatai megújítását, ezekről bővebben itt írtunk tegnap, nem ismételjük magunkat, mert minek. Ami a szeptembertől adásba kerülő három drámát (a Day One minisorozat lesz márciustól) és két sitcomot,…..
GlobalWarming Megyek... 2009.04.20 18:01:00
...Hollandiába Hollyhoz, aki egy szemesztert tölt ott. Juppííí:DMegelégeltem a huzavonát, már csak a dráguló repjegyek miatt is, így fogtam magam, és lefoglaltam a helyet május 23-ára. Egyedül. Nagyon izgalmas lesz, épp tébolyultan szörfözök a neten bárminemű…..
GlobalWarming Oldies 2 2009.04.12 22:15:00
Szintén sulis feladat, 2006. Kanálisok helyett…       Kritikát írni egy McDonald’s reklámról? Egyátalán nem nehéz. Mindig tökéletes, mindig megjegyezzük, sosem okoz csalódást. Belső vívódást viszont annál…..
GlobalWarming Oldies 1 2009.04.12 20:46:00
  Ma takarítgattam a gépemen, és rábukkantam néhány régi cikkemre. Úgy döntöttem, h ide is kirakom őket szépen lassan, mert egyrészt még mindig kurva lusta vagyok blogolni (dolgozom rajta...), másrészt érdekes kibukni az apróbb hibákon, és a barokk körmondataimból…..
GlobalWarming The Brand New 2009.04.09 11:30:00
  Iszonyatosan imádom az új lakást. Költöztünk ugyanis ismét, mivel ingyenlakás tulaja vártnál előbb tért haza Tokyóból. Az utolsó pillanatban pedig rátaláltunk a legkirályabb lakásra, amihez eddigi költözőmadár-karrierem során szerencsém volt. Központ,…..
Nenad Csanak, a szerbiai politikus-fenegyerek beköltözött a belgrádi Big Brother-villába. Énekesekkel, tévés műsorvezetőkkel, és egyéb celebnek csúfolt véglényekkel lesz 30 napig összezárva. A szerb sajtó szerint egy hét szereplésért 2000 eurót (603 ezer forintot) kap, a pénzt…..
Sidney 2009.03.12 20:51:04
GlobalWarming Supernatural 2009.01.22 21:59:00
Lakótársam, Samantha csevegő hangon megemlítette a múltkor, hogy a lakásunkban  egyszer gyilkosság történt.  Közvetlenül azután hintette ezt el, hogy beszélgetnem kellett az Univerzum Szellemével v Ősatyjával v tudomisén kivel, tudniillik Sam jósolt nekem vmi könyvből,…..
GlobalWarming Fagy 2009.01.06 01:23:00
Baszki...rá akarnék gyújtani, de befagyott az ablak. Nem úgy, ahogy szokott - egy kis ráncigálás és megadja magát, hanem kajakra odaragadt. Az ideg szétbasz.....
Jelenleg is fut a háttérben a tv, azon belül Vidám Vasárnap, amin teljesen kibuktam. Ez meghökkentő, tiszta bolondok. Jó, én egyébként valahol megértem ezt a hitgyülekezetes baromságot olyan szempontból, hogy most ők lehetnek iszonyat boldogok, mert legalább hisznek valamiben, meg…..
Ahh, hála az égnek karácsony van megint. Folyamatosan zabálok. Ezúton kívánok mindenkinek nagyon boldogat...:) Csók, Én..
Ha valami döbbenetes csoda folytán heteró lennék, a többiek valószínűleg most azon kezdenének el csámcsogni, hogy szerelmes vagyok Lizbe. Ismét róla lesz sz szó, mert eszembe jutott Hollyval közös látomásunk Lizről, mint titkos "föld alatti" összejöveteleken fellépő…..
Ma végre ismét volt lehetőségem Lizzel tallkozni. Nagyon tud hiányozni a Liz-Natalie páros a mindennapjaimból, pláne amikor ilyeneken vergődök, hogy mennyire utálom a jelenlegi munkámat. Most is teljesen kiborít, hogy holnap csomóan itthon lesznek, és találkozgatnak nyugodtan, én…..
GlobalWarming I quit! 2008.12.01 23:50:00
Elhatároztam, hogy felmondok. Én ezt nem bírom tovább. Ahogy körvonalazódnak a lehetőségek a fejemben meg úgy egyébként is, egyre jobban utálom az eladóskodást. Jó, nyilván ezzel nem voltak komolyabb terveim, csak viszonylag könnyű jövedelemkiegészítés suli mellé. Így, bő…..
GlobalWarming Tea 2008.12.01 23:21:00
Évmilliók óta nem írtam már, jajj...Ezért most megpróbálom felgöngyölíteni az elmúlt hetek eseményeit kronológiai sorrendben. Leöntöttem a laptopot teával. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy pár csepp ráfröccsent, hanem jó fél csésze zúzódott bele keményen. Természetesen…..
GlobalWarming Takony 2008.09.26 15:25:00
Beteg vagyok, mint a szar. Na jó, azért nem haldoklom, vagy ilyesmi, de elképesztő mennyiségű dolgot fújok ki az orromból percenként, valamint kezdek köhögni is. Nagggyon jó lesz holnap így dolgozni, alig várom.....
Natalie és Liz összeesküvéselmélet-parái kicsúcsosodtak abban, hogy azt hiszik, újabban mindenféle titokzatos dolgot művelek esténként, mert el vagyok tűnve. Pedig nem. Simán kurva hideg van, én meg messze lakom mindentől, és nincs kedvem sötétben és hidegben járkálni ezen a…..