Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fleateau de Qurcsany (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Válassz, Ausztria! 2008.09.28 12:01:00
 Ausztria ma választ. Idén először öt évre választják képviselőiket a Nationalratba, és idén először - Európában egyedülálló módon - 16 éves kortól élhetnek választójogukkal a polgárok. A korábban felbonthatatlan kétpártrendszeréről elhíresült országban ma…..
 Ismeretlen a szerzője annak a versikének, ami sms-ben terjed Gyurcsány Ferenc születésnapja alkalmából. A miniszterelnök ezen a napon született 1961-ban Pápán. Ebből az alkalomból információink szerint elsősorban a kapcsolat.hu tagjai között terjed az „alkotás”,…..
Konzervatórium Realpolitik 2. 2008.05.17 10:28:00
A magyar külügyminisztérium rettenetes semmittevésében berántotta a szlovák nagykövetet raportra. A kávé és teasütemény felszolgálásának apropóját ezúttal a Kárpát-medence legviccesebb alkoholista taplójának friss bon-motja szolgáltatta. A szlovák kormány szerszáma ugyanis…..
Nem túlságosan kreatív dolog beszállni abba a kórusba, amely a magyar állampolgárok pénzügyi analfabetizmusán hörög vagy röhög, inkább talán már snassz. Ennek ellenére a kórusnak maximálisan igaza van, kutatások és teljesen hétköznapi, személyes tapasztalat alapján is.…..