Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AttilaSan

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A karácsonyi szezonban tökéletes időzítéssel futott be a 2017-es Jumanji folytatása, hisz mi más csábítaná be sikerrel az embert a moziba, mint egy jópofa, könnyed vígjáték. Őszintén szólva, ha nem készül folytatás, az első filmre már nem is emlékeznék. Csakúgy mint Dwayne Johnson szinte teljes…..
Nincs még egy olyan filmes franchise, ami jobban megérdemelne egy színvonalas folytatást, mint a Terminator. Miután James Cameron elkészítette minden idők egyik legjobb akciófilmjét 1991-ben, döbbenetes módon mintha senkinek nem lett volna elég ötlete, hogy mihez kezdjen a szériával. A 3. és 4. rész…..
Sokszor úgy érzem, korunk Hollywoodjában a marketingnek legalább annyira kiemelt szerepe van, mint a filmkészítésnek. Még ha nem is követjük nyomon a legfrissebb híreket, lehetetlen, hogy az év legnagyobb durranásai ne jöjjenek szembe velünk az utcai plakátokon, bolti termékeken, trailerek képében,…..
Huszonhét év telt el, mióta a Vesztesek Klubja elnevezésű fiatal társaság felvette a harcot Darry álmos kisvárosát sanyargató szörnnyel. Pennywise, az ördögi bohóc azonban nem halt meg, csak egy ideig takaréklángra tette magát – de most visszatért, és eltökélt célja, hogy bosszút álljon legyőzőin.…..
Kevés olyan műfajpárosítás van a filmiparban, ami papíron kevésbé passzol egymáshoz, mint a horror és a komédia. A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy a kihívás ellenére minden évben van legalább egy-két rendező, aki sikerrel veszi az akadályt, így csak-csak kiszolgálja Hollywood ennek a szűk…..
AttilaSan 2019.08.30 14:37:00
@Timi1983: Valóban, korrigáltam.
AttilaSan 2019.09.05 17:06:47
@hejamester: Nekem tetszett a vége, annyira beteg volt, hogy ilyet nem minden nap látni :) Samara Weaving-gel meg Margot Robbie-val pedig simán lehetne egy ikerpárról szóló filmet forgatni.
Amikor egy film kezdőjelenetében egy 12 éves kissrác épp a számítógépes játékában lévő hatalmas tejcsárdákkal megalkotott orkra készül maszturbálni, nem nehéz kitalálni, hogy egy Seth Rogen-műre ültünk be. Noha Rogen és elmaradhatatlan társa, Evan Goldberg csupán produceri pozíciót töltöttek be a Jó…..
Yorgos Lanthimos görög rendező 2015-ben tette fel magát a nemzetközi radarra A homár c. filmjével, majd két évre rá az Egy szent szarvas meggyilkolásával úgy tűnt, eltökélt célja, hogy a legmegosztóbb rendezők közé küzdje fel magát. Ha rácuppanunk az internetre olybá tűnhet, hogy filmjeire csak és…..
A Halálos iramban-széria mindig is furcsa anomália volt a számomra. Az akciófilm, ami kezdetben vagány autókra, dögös csajokra, laza csávókra, kínos egysorosokra és túltengő tesztoszteronra lőtte be a színvonalat, az évek múlásával újra és újra kitermelt egy újabb epizódot. Abban a ma már…..
AttilaSan 2019.08.06 12:57:29
@REMY: Tudjuk be az ízlések különbözőségének ;)