Regisztráció Blogot indítok
Adatok
glennr1337

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint fél éve nyílt meg a lehetőség, hogy a Wizz hitelkártya elfogadása miatt fapados utasok is ingyen beszabaduljanak a ferihegyi Mastercard lounge-ba. Látogatjuk mi is persze szorgosan, itt az ideje, hogy leírjuk, miket tapasztaltunk. Az biztos, hogy jócskán megdobja az utazás kényelmi…..
glennr1337 2017.10.10 17:07:05
glennr1337 2017.10.10 17:06:04
@Etniez: elég érdekes a hozzáállásod, a mi taxink Krétán 45 percet késett, utolsónak estünk be a check-in pulthoz (már mögöttünk az osloi gépre várakoztak) és a tranzitban alig maradt időnk piát venni, ami azért fontos, mert szerintem senki sem akar +300 ft-ot fizetni a repülőn innivalóért. 5 perc is számít. gondolj bele, ha úgy kalkuláltunk volna, hogy másfél órával előbb leszünk csak ott. (mondjuk más kérdés, hogy a heraklioni reptér nagyon rosszul van megszervezve, de akkor sem szabad ilyen lazára venni a dolgot) egyszer tapasztald meg, és 2 órával előbb ott leszel. off: rip air berlin
A kérdés egy olvasótól jött, meg többen érdeklődtek nagyjából ugyanerről, csak finomabban. Tényleg megroggyanthatja a Ryanairt a mostani botrány? Mennyi törlés lesz még? Ki az, aki még megbízható? Ideje kicsit kifejteni, hogy miért lett ekkora ez a balhé. A rövid válasz: most durván megrázták a…..
Egy mai törléses sztorin szemléltetjük, mikor a legnagyobb szívás a fapados. Burgaszból ma minden légitársaság elvitte a néhány órás reptérzár miatt szopórollerre pattant utasait, kivéve a Wizz Airt. FRISSÍTÉS: kiderült, hogy mit láttak az utasok, mennyire gyenge volt megint az infomációáramlás,…..
glennr1337 2017.10.10 17:13:44
@ordasbacsi: fú, bocs, hogy most írok, de látom valaki megtalálta azt. utas voltam, mit ne mondjak, érdekes dolog volt átstartolni. (elég kemény vihar volt, sok villám stb.) a kapitány pedig úgy határozott, hogy Pozsonyba megyünk, mivel 45 perc körözésre nem lenne elég üzemanyag. másfél óra késés rossz volt, főleg, hogy a földi személyzetre rengeteget vártunk, 45 perc volt mire megjöttek a csomagok, viszont legalább egy kis bónusz repülést kaptunk.