Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PerfectPiggery

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képeket és a kommentárokat Jász-Nagykun-Szolnok megyéből kaptuk.A 31-es főút állapota ilyen végig a Jászságban......de a mellékutak állapota még rosszabb.A jásziványi iskola és óvoda  felújított épülete.A jásziványi iskola és óvoda 2007-ben bezárt.A jásziványi…..
PerfectPiggery 2008.09.14 19:20:09
Először is köszönöm a "firdesz programja" linket, mert eddig csak megnyílt a pdf, de az első oldal után csupa üres lap jött be! Nos, gyakorlatilag elolvasva sem változott a véleményem tartalmát tekintve. Kb. 30 oldal, ha eltekintünk a formázástól, és sajnos nem hinném, hogy "ez" meggyőzött volna arról, hogy erre vágyom.

Semmi baj azzal, hogy folyamatosan elleneznek mindent, hogy semmi sem jó, csak az a baj, hogy ellenben semmit nem mutatnak fel, hogy mi lenne a jobb. Két konkrét javaslatuk volt az elmúlt fél évben a szerencsejátékon alapuló társadalombiztosítás, és hogy "ikszeljünk" igent és akkor jobb lesz - ez kb. a "3 napos csoda kategóriába" tartozik, és ezalatt az idő alatt elmondhatták magukról, hogy "győztünk".

Emellett persze több lehetséges utász, hogy ki, mikor mondjon le, és a kedvencem az előre hozott választások. Hm. Hát legyen. Csak ugye most akkor jön a mutogatás kérem szépen. Mert mindenért a korábbi kormány lesz a hibás, mert semmit sem tudtak megcsinálni, mert nem hagytuk, de ezért is hibásak. Azért is ők a hibásak, hogy nem csináltunk semmit az elmúlt közel 4 évben, sőt dolgozni sem jártunk be, mert azóta kampányolunk a 2010-es választásokra! Vagy ki tudja....

Könyörgöm alternatívát!!! Azt azért mindenki belátja, hogy ami most van, nem állapot, de hogy mit lehet helyette? Erről senki sem nyilatkozik. Sajnos vagyok olyan csökönyös, hogy abból indulok ki, amit mondanak, és eszerint akkor csak a lottó-ra alapozhatok, tehát most akkor mi van? Mindenkinek a figyelmébe ajánlom a "Vakok földjén" c. filmet.

Az egész politika kicsit kezd elmenni "mosópor" reklám sztáljba, úgy értem minden és mindenki "új". Csak ez a felírat önmagában a mosópor összetételének változását sem jelenti - tapasztalatom szerint.

Mindegy is, mi földi halandók úgyis csak az tudjuk, amit kommunikálnak, és ami mögötte van azt nem. Tehát mindegy is az egész, csak már uncsi a híradó, amikor meglátom a fidesz pódiumát, már a bemondónak el sem kellene mondania mit mondtak, mert előre tudom.

A legnagyobb kérdőjel számomra pedig az, hogy képes lesz e a sleppjét kordában tartani a fidesz, amikor végre átveheti a hőn áhított hatalmat? Vagy be lesz mindenki fenyítve, aki nincs velünk az ellenünk?