Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aidor

5 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ck pajtimmal már mind a ketten kiéheztünk egy kis kardcsörtére, így játszottunk egy 8. kiadásos meccset. Én kb a tavaszi HÉT óta nem játszottam, így kissé le voltam maradva a pontos szabályokkal. Mint kiderült ő is...  5 perc alatt (ilyen még nem volt) írtam…..
Aidor 2011.11.05 08:56:40
A Fluffisztánon sikerült összeismerkedni a szentesi különítménnyel és annyira jól sült el, hogy megtartottuk a 2. Szeged- Szentes napokat! Anno egyszer még a régi hősidőkben lejöttek a fiúk, csak akkor én sajnos nem tudtam megjelenni, de most nálam tartottuk, így pótoltam a…..
Kifolyt az első vér, amit az új lovagok fakasztottak. A pénteki összejövetelen Ck és Tirold (skaven vs HE) szórakoztatta el egymást 2000 pontból, Hubi meg én 1250 ponton mértük össze erőinket. A sors fintora, hogy ellenfelem első serege épp bretonn volt.Nézzük a seregeket:Káosz:…..
 Nem hagyunk hátra festetlenül senkit! A mai bejegyzés egy összegzés lesz, hogy miket szeretnék kifesteni az elkövetkezendő 1 szabad…..
Aidor 2011.09.02 16:52:50
 Az előző bejegyzésben már szerepelt a cica, így ismerős játékos lesz. A vakond viszont teljesen új arc, fogadjátok hát szeretettel! Szóval az előző cikkben le lett írva, hogyan esett talpra a macska, most pedig a színeit fogom ecsetelni. Érdekesség, hogy két színnel…..
    Új ikont vezetek be a blogon! Háhá! Valahogy belefutottam ebbe az aranyos festő mázoló valami képébe és úgy éreztem, hogy e nélkül a blogom csak egy félkarú óriás.Szóval ahol ő lesz, ott majd festéssel kapcsolatos cikkek lesznek.  További jó hírek,…..
Na, ma Balambérral beszélgettünk arról, hogy a klubot népszerűsítendő nem ártana valami blogot indítani. Ekkor jutott eszembe ez az oldal, gyorsan megnéztem, és még mindig a helyén találtam :)Az elmúlt 2 évben sok dolog megváltozott, új arcok jöttek, régiek koptak ki egyetem,…..
Aidor 2010.10.23 08:44:00
...indul a dömping!Kicsit túlvállaltam magam, de a jövő hetem már lazább lesz. :) Készülhettek 6(!) csataleírásra, mind páros verseny eredményéből született. Csanád barátommal egy WE+HE sereget állítottunk ki. Első ellenfelünk egy Démon és Ork kontingens volt, a…..
Aidor 2009.03.04 20:04:31
Handa-Banda Új év, új név... 2009.02.01 10:53:00
A banda úgy döntött, hogy nevet változtat. Még nem találtuk ki, hogy mi lesz az új név, így örülnénk ha adnátok pár ötletet kommentek formájában. Fejenként maximum 3 ötletet lehet beadni és mindenkit szeretnék figyelmeztetni, hogy a baromságokat azonnali hatállyal kitörlöm,…..
Puszti emlegetett vmi térképet, meg kampányosdit, bár asszem én lőttem fel az ötletet neki h kampány, de mindegy. Meg kicsit elvan hanyagolva a blog, gondoltam legyen vmi témácska.  Szóval kisebb kampányt csinálni esetleg? 4-5 résztvevővel. Vélemény, ötlet?..
Na, megvolt a szentesiek elleni harci nap, az eredményeket inkább nem említeném ;). Jó volt, és furcsa, legalábbis nekem, nem klubbeliekkel játszani. Viszonylag sok képet készített Kristóf(CK), ezúttal köszönjük neki! A képekkel volt egy kis gondom, vagyis a fotótárral ahova…..
Én belátható időn belül szeretnék rendelni 1-2 dolgot, mivel Fenyx most nincs, ezért megkérdeztem 1-2 dolgot a kristályosoktól. Íme a válaszok, aki rendelni akar az engem keressen!"Szia! Nos azok az árak még most is érvényesek amiket kaptatok, bár van újabb lista, de csak az…..
Na, vasárnap 10-től lesz a találkozó. 2000 pont körüli csatákat szeretnénk játszani, eddig (rajtam kívül) Kristóf jelezte hogy rá fog érni. Puszti és Aidor valószínűleg nem, Fenyx nincs Szegeden.Többiek? Terkes, Beaver, Fil?..
Pár napja kaptam egy e-mailt egy szentesi warhammeres arctól, érdeklődött, hogy benne lennénk e egy barátságos kis találkozóban. Természetesen igent mondtam, nekik leginkább jövő szombat vagy vasárnap lenne jó (nekem meg leginkább a szombat, de a vasárnap se katasztrófa).Van…..
Pónitársaim!Az a helyzet, hogy a helyet ugye ahol mostanság játszunk a Lovagrendtől kapjuk. A használatért cserébe havi 400 Ft-ot kell fizetni a nem lovagrendi tagoknak. Ezt mindenkinek be kellene fizetnie, aki az adott hónapban legalább egyszer lenn volt. Ez az alkalmankénti 100 Ft…..
Ahogy ígértem lesz pár kép. Sajnos összesen 6-ot sikerült csinálni, hála a technika bizonyos ördögének. Nézzétek el, de nem vagyok fotósvénával megáldva, kicsit homályosabb képért sorry, majd legközelebb jobb és több lesz. indafoto.hu/aidor/klubolasPuszti féle képek is…..
Fasza, megfeledkeztem a kutyáról... Tekintve hogy egész családom elutazik itthonról, nincs senki aki vigyázna rá, szóval hacsak nem tudok péntekig kitalálni valamit, akkor nem tudok menni... :( Bocsi Csubi h kiszedtem a jó kis szöveged, de volt egy kis kavar. Tehát az avatarok:…..
    Megnyílt a klub blogja! Még nem tudom mennyire lesz életképes, de jó lenne, ha vinnénk bele egy kis életet! Itt nem csak kommentelésre gondolok, hanem csatajelentésre, képek publikálására, ötlet adásra stb.. A tegnapi csatáról csináltam 1-2 képet, majd ha…..
    Most hétvégén lesz az FFZ, de eme lusta pöcsök (Hubi kivételével, ő igazoltan hiányzik), értsd. klubtársak nem akarnak jönni. Ez tűrhetetlen! Valakinek képviselnie kell a csapatot eme rangos eseményen, és ki más lehetne erre a nemes feladatra megfelelőbb mint…..
Handa-Banda Hűha 2008.05.20 14:22:00
Csak ugy beírtam google-be , hogy Handa-Banda és már a második oldalon fenn volt a blog :) Ezz hihetetlen... Ezt szeretném megköszönni a rajongóknak, Piri nénikek a kis boltbol, Devortexék macskáinak és persze a családnak. VILÁGBÉKE..
Aidor 2008.06.11 23:53:24
Handa-Banda Az ELSŐ számunk!!! 2008.05.18 18:27:00
Elkészült végre a nagyreménységű első számunk, amely feltehetően a Spiderhell nevet viseli. A zenei alapötletekért a köszönet Gastont illeti. A szám kb. 2 perc hosszú, szöveg még nincs, tartalmaz 1 gitár és 1 basszus solot. Sajnos még videot nem tudtunk készíteni, mert…..
Aidor 2008.05.19 09:39:41
Handa-Banda Koncert 2008.05.16 18:15:00
Júni 14-én lesz egy kis koncertünk egy kerti partin. Talán majd addigra sikerül mindenkinek megtanulni egy-két számot. Tényleg csak egy-kettő lesz, mert szinte még csak most kezdtük az egészet. De sajnálattal kell közölnöm, hogy  a buli zártkörű. Majd képeket azért rakunk…..
Aidor 2008.05.16 21:26:09
Aidor 2008.05.16 22:01:31