Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mozdulj a Losiért!

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi, a Losonci téri iskola szülői bázisa egy hónappal ezelőtt kérelmet írtunk Józsefváros polgármesterének, Dr. Kocsis Máténak, és arra kértük, hogy mielőbb újítsa fel a rossz állapotban lévő kerítést ! Polgármesteri megbízásból Farkas Örs kabinetvezető vette át a kérelmet, melyet az iskola szülői…..
Az iskolában tanított tantárgyak között a gyerekem megtalálja a neki tetszőket. Kevés hányad legyen mindenki számára kötelező, és sok legyen a szabadon választható, hiszen mi emberek tudunk egymással kooperálni, ismereteink, képességeink kiegészítik egymást. Pista tanulja azt, amit Pista szeret,…..
Már a képek beszúrásakor vagy utólag is tudjátok igazítani a posztba szúrt képeket. Háromféle opció közül választhattok: Jobbra igazítva, szöveggel körbefolyatva Balra igazítva, szöveggel körbefolyatva Középre rendezve, körbeszöveg nélkül A régi rendszerben…..
Mozdulj a Losiért! 2017.12.13 10:23:17
   Sajnos a mai napon nem működnek a Baross utcai nagy zebrán a jelzőlámpák, legyünk óvatosak !  Fokozottan kell ügyelni az átkelésnél a zebrán, és különösen figyeljetek oda a kanyarodó autókra!  A Közlekedés rendészeti Főosztályra  lehet bejelentést tenni, ha szabálytalanság történik a 061-…..
A józsefvárosi Losonci térre a Muzsikus Cigányok Parkján át, egy főútvonalon keresztül vezet az út . Ezen a téren bölcsőde, egy óvoda és egy iskola is működik, szabályosan megközelíteni a Baross utcán át lehet egy forgalmas zebrán keresztül. Kisgyermekes szülők, babakocsit toló anyukák és apukák,…..
Mozdulj a Losiért! Elindultunk! 2017.10.09 19:21:52
Józsefvárosban, a Losonci téri Általános Iskolában szülői csoport szerveződik, azért, hogy az iskolánk még élhetőbb legyen, és még jobban működjön. Célunk, hogy a szülők és a pedagógusok közötti kommunikáció könnyebb és közvetlenebb legyen. Fontosnak tartjuk, hogy a felmerülő problémákat közösen…..