Regisztráció Blogot indítok
Adatok
várrom a magyar igazság

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak zsidós nevek, mint a Kohn, a Grün, a Weisz és a Schwartz. Pedig akik ismerik az ókori illetve a középkori rabbinikus irodalmat feltűnhet, hogy a zsidóknak nemigazán volt családnevük. Hozzáteszem a nem-zsidóknak sem. Jó sokáig. A zsidó társadalomban mindenkit, döntőrészben patriarchális…..
Van egy térkép, aminek az értelmezése sokaknak gondot okoz. Illetve nem is okoz gondot, mert minden skrupulus nélkül értelmezik félre, és teszik közkinccsé a hozzá nem értésüket. Ha ezt a térképet történetesen nem én csináltam volna a Wikipédia számára, akkor is tudnám, hogy ahol Dzsemdet Naszr,…..
várrom a magyar igazság 2019.07.29 01:55:30
Tó-retró A nagy jaffa rejtély 2019.07.26 12:31:51
Vajon miért nevezi legalább két nemzedék jaffának a narancsszörpöt? Utánajártunk a történetnek...
várrom a magyar igazság 2019.07.28 10:23:54
A mai szkennelés áldozata aegy gyönyörűszép 88-as osztrák Lego katalógus volt....kommentár nélkül...ez egyszerűen tökéletes..
Nagyjából mindenkinek tele van már a hócipője a britek uniós kilépése körüli szenvedésből. Kész szerencse, hogy azért az angol humor még él és virul, márpedig a Brexit bőven ad neki muníciót...
Idén július 1-jén volt 40 éve, hogy a SONY piacra dobta az első walkmant, amely hirtelen megváltoztatta zenehallgatási szokásainkat. A készülék egy csapásra olyan sikeres lett, hogy a szocialista tábornak is lépni kellett valamit a dologra. Bár a nyolcvanas évek elején egyre tágult a technológiai…..
Ez a helyzet talán még a folyamatos álláskeresésnél is lélekrombolóbb. Kivédeni nagyon nehéz, mert általában ez a munkáltató hibája. Bizonyám. A félrement kiválasztások egyik mutatója, hogy hány ember lett elküldve vagy távozott próbaidőben. Az egyik legbeszédesebb mutatószám a toborzók munkájának…..
Valami nagyon nincs rendben azokkal a funkcionáriusokkal, akik a közösségi médiát használják arra, hogy könnyítsenek a lelkükön. Egyre több olyan poszt jelenik meg ugyanis kormánypárti káderek tollából, melyben a Fidesz belső viszonyait taglalják, és a végkövetkeztetésekben finoman szólva sem…..
várrom a magyar igazság 2019.06.20 22:00:24
A UITP Global Public Transport Summit 2019-en jártam június 10-13 között, ahol a Navya két önvezető, elektromos kisbusza is járt a konferenciaközpont körül. És hogy jól működnek-e? Abból a szempontból igen, hogy maximálisan biztonságosak. Talán túlságosan is, éppen ez a hátrányuk. A…..
várrom a magyar igazság 2019.06.15 21:56:42
@Szalay Miklós: elveszett ember lehetsz.
Érdekes módon nem a vállalkozás elindításával kapcsolatos intézni valókkal volt a legnagyobb gondom. Azt volt a legnehezebb kitalálni, hogy hol legyen a székhelyem...
Az amerikai filmek gyakori eleme, hogy a középiskolás gyerekek suli után vagy hétvégente dolgoznak valahol, a diákmunkából befolyó bevételekből aztán nyárra összejöhet az új bringa, egy menő teleszkóp, amivel a csillagokat lehet nézni a kertvárosi éjszakában vagy érettségit követően az utazgatás a…..
várrom a magyar igazság 2018.04.26 09:38:36
@Berelhetoreklamfelulet: te is annyit toltad a cuccot hogy már nem is emlékszel, miket csináltál. Ahelyett hogy dolgoztál volna, mint a cikkben szereplő lány.
várrom a magyar igazság 2018.04.26 09:40:37
@Borondot jol pakoljatok be lippsik: nervtársakat mióta zavarja, hogy mi a törvény?
Egyre népszerűbbek a szerszámokat és munkagépeket "ábrázoló" játékok. A gyerekek mindig szívesen utánozták a felnőtteket (Apa kocsit hajt) és most egészen élethű, motorhangot kiadó, mozgó alkatrészekkel felszerelt szerszám utánzatokat kaphatnak karácsonyra. Egy ötletadó csokorral kedveskedünk…..