Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bordó Lajos

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kövér László a Magyar Hírlapnak adott interjúban meglepő kijelentéseket tett. Fideszes politikusként tőle is természetesnek tűnik, hogy teljesen más valóságot lát az országból, mint mi, a többség. Szeretnék reagálni állításaira, mert néhány meredek mondata erőst bicskanyitogató hatású: „Kövér…..
Bordó Lajos 2017.10.09 05:49:48
1. Japán a második vh. után nem küzdött a hazaáruló ellenzékével. A mai.nspig nincs olyan pártjuk, mint az lmp, akik betelepítenének idegeneket.
2018- után esély van rá, hogy eltűnik ez a balliberális hazaáruló banda és valóban 4-8 év alatt normálissá válhat az ország. A Fidesz eredményei bíztatóak.
2. A fidesz családpolitikája a dolgozó embereket támogatja. Az lmp a bukott szoclibek káros segélyes, megélhetési gyerekgyártást támogatná. Erre emlékszünk, hogy rossz irány. Nincs szükség mégtöbb segélyesre. Inkább a dolgozó szülőket kell normális családhoz segíteni! Jól csinálja a fidesz!
3. A fidesz helyesen nem hergeli a megszállókat a megszállt területek magyar lakossága ellen. De segíti a magyarság megmaradását. Ami egy trianon után, az ellenségei gyűrűjébe zárt országnál helyes.
4. A fidesz külpolitikája vitathatatlan siker. A v4- ek egysége az óriási támadás ellenére erős. Nagyon helyesen felülemelkedett Magyarország és a fő veszélyre, a betelepítésre koncentrál. Persze ez a betelepítés párti lmp-nek nem tetszik.
5. A Nemzeti konzultáció a Fidesz leerősebb fegyvere a sorostervvel szemben. Hiszen elsöprő társadalmi támogatotsága van, míg a betelepítést, csak egy vízfej erőlteti antidemokratikusan. Jól csinálja a Fidesz.
6. A ballibsi erőlködés valóban röhejes. Szél Bernadett lapos hátsókerekű biciklire ültetése egy több számmal kisebb sisakban, gyakorlatilag közröhely tárgya lett. S ezt a saját kampány csapata tette vele. Csoda, hogy a fidesz csak rphögve egy kávét kér?
7. A fidesz 7 éve a 2010-es,ballibsi kormányok okozta totális csődből való talpraállást mutatja. A fidesz kormány profi. Az összes hatalomra vágyó, az lmp-vel együtt osztogatást ígér és nem bokroscsomagot. Tehát a fidesz és Orbán jól kormányoz. Nem véletlen, hogy jelenleg os tarol a fidesz. Az lmp pedig a 100 fős érdeklődői határral küzd 7 hónappal a választás előtt. A szélt miniszterelnöknek face csoportnak 7 azaz hét tagja van. Ez valóban jobb, mint a mapet show. :D :D :D