Regisztráció Blogot indítok
Adatok
examination room

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem! Ha nem látod az admin felületen a feltöltött hirdetéseid, győződj meg róla, hogy az AdBlock ki van-e kapcsolva. Ha hirdetést szeretnél feltölteni a blogodra, azt a blogod admin felületén, a beállítások -> hirdetések menüpont alatt tudod megtenni:   A hirdetés beállító felületen…..
Biztosan sokat hallottatok már a "fapados" megnevezésről, manapság már nem csak egyes légitársaságok gyűjtőneve, hanem már más közlekedési módoknál is megjelent a költségcsökkentett utazás lehetősége, egy ilyenre szeretném felhívni a figyelmet. A napokban is a németországi Flixbus fapados távolsági…..
Nyelvet tanulni többféleképpen lehet, a legkézenfekvőbb megoldás kezdésnek a nyelvtanfolyam, ami hasonlít a közoktatásban megtartott nyelvórákhoz. Mindenki érzi, hogy ez nem egy tökéletes megoldás, viszont egy magántanárhoz képest olcsóbb lehetőség. Egy új nyelvvel való ismerkedéshez fölösleges…..
Sokan azt gondolják, hogy már ott tart a technikai fejlődés (M.I., gépi tanulás, ún. deep learning), hogy lassan elérhető közelségbe kerül a Galaxis utikalauz stopposoknak című könyvből ismert "bábel hal" megjelenése, így fordítások, szinkrontolmácsolások jelentőségüket vesztik. Azt gondolom, hogy…..
Az iskolában a német nyelvet kezdtem el tanulni, végül magántanárral jutottam el a középfokú nyelvvizsgáig (TELC), munka mellett, így vettek végül fel a főiskolára, amiért azóta is hálát adok.  Az angolt magántanárral a diplomát követően kezdtem el tanulni, végül a BME-n a középfok (B2) szóbeli…..