Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A gésa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Híjj de ki tudja hozni az embert a sodrából egy telefonálás! Ezt a remek felvételt a Jászai Mari téren rögzítették, a kamera rázkódását sajnáljuk de szerencsére a fülkés karakter hozza a minőséget. Imádnánk látni azt a pofát akivel éppen folytatta a beszélgetést. A…..
Ismerjétek meg Geronazzo Máriát, a hét Szuperpumáját. A hölgy magyar származású, a furcsa vezetéknév negyedik olasz férjétől maradt rá. Igen, habzsolja a fiatalabb pasikat, óriási játékos! Ám nem ezt jegyzi meg elsőre vele kapcsolatban az ember, hanem azt, hogy…..
Mindenképpen szakítsatok egy kis időt ma Anett és Feri weboldalára. Ha minden igaz ők már két hete férj és feleség, ám weboldaluknak köszönhetően az esküvőre való készülődés minden apró részletet újra átélhetünk velük. Ezekbe az időkbe visz vissza bennünket a…..
Ez nem az Aphex Twin következő videóklipje, és nem egy David Lynch film. Itt ismét a Budapest TV! Komolyan elgondolkoztató, hogy ki lehet az a zseniális elme az ilyen produkciók mögött. Mi valamiféle összeesküvést sejtünk ne kapcsoljatok oda, nagyobb dózisban biztos,…..