Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azub aktir

2 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt az a randa felütés, de úgy döntöttem, hogy kicsi tompítok az élén. Szóval, megy itt nagyjából a TV, a laptop, a két lámpa, meg a telefontöltők, meg a jó Úristen tudja még hogy mi. Mindez persze egy konnentorról (szakmabeliek kedvéért, dugaljrról). Nem is lenne ezzel semmi…..
iAkrif A z u b Aktir ELKÖLTÖZTEM 2012.02.27 17:43:00
KATTINTS A KÉPRE AZ UTAZÁSHOZ!..
- 18,5 km futás - 1h 42' alatt Tegnap délután erőt vettem magamon, leküzdöttem a Rrróka által diagnosztizált mumszot (maraton utáni motivációvesztési szindróma), és elindultam Biatorbágy irányába a kertek alatt. Nem tudom, mi volt velem, nem esett jól a futás, vártam az…..
azub aktir 2011.10.22 12:09:06
Hétvégén otthonunktól távol szívtuk magunkba feleségemmel a nyári nap utolsó sugarait: Balatonalmádiban lazítottunk. A pénteki indulás előtt volt időm elmenni futni az edzésterv szerinti tizesre, ami meglepően jól ment, talán azért is, mert zenei aláfestésnek a félmaratoni…..
Politoxikománia Napirövid 2009.10.26 20:45:18
Az orvos azt mondta, hogy nem az a baj, hogy magamba beszélgetek.Hanem, hogy nem értünk egyet...
azub aktir 2009.11.15 22:49:43
In Memoriam Keith Floyd Elment.Meghalt a legjobb. A kedvencem. Keith már az isteneknek főz.Irigylem őket. Piszkosul jó  szakácsot kaptak, plusz egy jó humorú, kedves britt öregembert. Naja, nem volt fiatal, nem is tagadta, nem örült neki, de méltón viselte. Az a fajta…..
Minden, ami... Jóga 2009.03.17 08:43:00
Félreértés ne essék, tudom,miről beszélek: régebben jártam jógázni. A pici jógastúdió azonban megszűnt, az oktató elment szülni és azóta nem is tudom mi van vele. El kell hogy mondjam, nagyon szerettem a jógát: megnyugtat, nyújt, feszesít, pihentet... Egy ideje újra elkezdtem…..
Nekem tetszik Bokros, mint jelölt. Talán ő az egyetlen, akit a jelen helyzetben el tudnék képzelni, mint egy olyan embert, aki valami valóban értelmes dolgot tud lépni a válsággal szemben. Ő tűnik számomra az egyetlen hasznos választásanak. Bokros, roppant praktikus választásnak…..
 Azt hittem, ez soha nem történhet meg, és mégis!Szegeden sikerült a lehető legostobább módon kifacsarni a törvényeket, és hírt kreálni egy nem létező erőszakból. Aki nem tudná vagy időközben feledésbe merült volna a dolog, annak itt egy link: A hír az OrigónAz csak…..
azub aktir 2009.01.28 16:16:53
@phaidros: nem lettem Domina! :-) vagy kinőttem. :-)

Másrészről a kislányok kergetése az udvaron (többen írták) majd utánna bugyijuk megnézése, illetve puszik begyűjtése sztem tök jóóó volt! (lányként mondom)
és furcsa módon ez is egy általános jelenség, mint ahogy én is megpróbáltam vizes papírból papírt
csinálni. :-)))))) (úgy megkönnyebbűltem hogy más is)

akkor ez így rendben van.

a cikkekről meg annyit :mikor először olvastam a hírt azt gondoltam itt nincs értelme élni (a Földön)...most azt gondolom hogy folyton átvernek!

ez meg nincs rendben.
iAkrif A z u b Aktir padlón 2008.07.07 23:13:00
ahol összeér az árnyékunk ott duplázódik a mélysége...
azub aktir 2008.07.28 19:41:41
Bár nem ma, de nem is tegnap történt, viszont mivel még mindig jól esik rá gondolni, ha eszembe jut, elmesélek nektek egy történetet. Most bizony izomból fogom a saját vállamat veregetni és pofátlanul szembedícsérem magam. Azt, hogy miért is írom mindezt le, nem is tudom pontosan,…..
azub aktir 2008.07.12 17:41:34