Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krimpic

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
w Ítéletnap 2008.07.18 08:00:00
Másfél év üzemidőnek megvannak a tanulságai. Nem a saját szövegeimnek: az csak a kanóc, amiből aztán úgynevezett vita lehet. Lehetne. Azokat a cikkeket a kommentekben kiértékelhették a tisztelt hölgyeim és uraim. Most visszakommentelek, mert én meg elolvastam, amit írtak. Kurva…..
 Nagyívű gondolatmenetet, kisebbfajta programbeszédet publikált Fodor Gábor, az SZDSZ elnökségére sokadszorra pályázó politikus a Népszabadságban. A Nyissuk ki az SZDSZ-t! címmel megjelent dolgozat megpróbálja felvázolni az SZDSZ mostani helyzetének előzményeit, és választ…..
Krimpic 2008.05.16 11:52:30
Ok, mondjuk kibukik a szadesz - egészségedre, böff - de akkor ki marad, kire jó szívvel szavazhatnánk itt egy jó páran?
Orbánról, ugye, senki se tudja, hogy a hatalmon kívűl mit akar valójában. Szerintem ő se... Bár eddigi (köpönyeg)forgásainak iránya lassan a 360 fokhoz közelít, még ott azért nem tartunk, hogy a "libsikkel" kokettáljon. És amikor még libsik voltak, nekem akkor is csak a bunkó egyetemisták gyülekezetének tűntek, ami nagyon meglepett akkor, mert az egyetemistákról általában nem ez a kép élt bennem, ahogy most sem. Szóval akkor sem tetszettek, azóte meg ugye, egyre lejjebb adják. Most épp az mszp (!) babérjaira - vagy inkább tömegeire - vágynak. Eddig voltak nemzetiek, most lassan szocik lesznek, hogy hogyan nem lesznek így nemzetiszocialisták, kíváncsi leszek, mert annak meg nálunk nem nagy a keletje. Bár egyre nagyobb, ha jobban meggondolom...De menjünk tovább. Az mszp számomra egy nagy szürke, puha, arctalan tömeg. Jelszavaik között a progresszíó és balosság határozottan kivehető, ezért nem csípőből elutasítandók, kicsit inkább szánandóak, ahogy a helyüket és céljaikat keresik tanácstalanul. Valahogy a végén mindig a kádári kispolgárral szembesülünk, ha jobban megkapargatjuk őket. Szóval őket inkább ne...
MDF. Valahol némi respekt van irányukban, mert értékelvűségükben látok önmérsékletet és következetességet. De én személy szerint viszont viszolygok minden államilag deklarált "értékrendtől", pláne, ha egyházias konzervatívizmus. Nekem az állam szolgáltasson, mint a sarki ábécé, és ne méricskeljen, hogy jó fiú vagyok-e, szép-e a bőröm színe, és járok-e templomba. Egyszóval mosolyogva szolgáljon ki mindezektől függetlenül, mert az adómból élnek. És ezt jelenleg csak az szdsz képviseli ebben a formába. Egyszóval csak ők maradnak a jelenlegi választékból. Visszatekintve is, minden múltbéli hibájával együtt is, amik itt jól ki lettek vesézve, ha felsorol bárki öt szabadon választott emblematikus lépést a rendszerváltás óta, észreveheti, hogy ezek többsége az szdszhez köthető. Mellesleg, nekem is rengeteg a bajom velük, de ismétlem, ez a választék.
Bocs a hosszúságért.