Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kindertojás

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kapitalizmust a legtöbben meg sem kérdőjelezik. Hogyan is tudnánk elképzelni egy másik rendszert, mint amiben élünk? Hiszen ez látszólag működik, csak még egy-két "apróságon" kell változtatni, és eljön a kánaán. Ráadásul a média is azt hiteti el velünk, hogy…..
kindertojás 2009.12.23 01:49:42
@Karmadealer: Ahhoz, hogy valaminek a szarságát lássuk és tapasztaljuk, egyáltalán nem kell tudni helyette felmutatni más alternatívát.
Az agresszív, szemét állat, megerőszakoló apákat sem tudta még egy gyerek se leváltani, mint ahogy ezeket se lehet lerázni egykönnyen, hisz akinél a pénz, az diktál.
De pusztán ezárt szeretni és dicsérni azért tán mégse legyen muszáj az ilyet...
Elhatároztam, hogy írni fogok olyan könyvekről is, amiket soha, senkinek sem ajánlanék, sőt, kifejezetten károsnak tartom őket. Mohás Lívia közismert és több díjjal kitüntetett pszichológus, író legújabb könyve is ilyen. Aki elolvassa, valószínűleg csodálkozni fog, hogy egy…..
kindertojás 2009.12.23 01:36:36
Ez egy 81 éves nénike.
Másutt Freud Zsigmondot élteti, meg ilyeneket ír le (sajnos az ELLE-ben) :

"Ma pedig? Úgy felfutott a forradalmi láz, mintha más se lenne a világon, mint átszabott cicik, feltöltött ajkak, csupasz hasak és az intim tájak szőrtelenítése. Mintha az lenne a kérdések kérdése: van-e orgazmusa a hölgynek, ha pedig nincsen, akkor vajon ki lehet a hunyó? Azt hiszem, a női szemérmesség lassú eltűnése, a látványosan mutogatott combok, karok, keblek, köldökök valamitől megfosztják a férfiakat. Amit kapnak: a női test megszemlélése, ez rendben van. De megfosztódnak titkoktól, a felfedezés örömétől, a megmutatás „csak nekem” ajándékától, a becserkészés buzgóságától, a vadászösztön kiélésétől."

Tehát eszerint a szerencsétlen női pszichológus szerint csak egy számít : hogy a férfi mijét és hogyan élheti ki... Dehát az átszabott cicik is ugyanennek a törekvésnek a következményei ! A női szemérmesség nem csak úgy zsupsz, eltűnt, hanem a férfiaknak megfelelni kívánó média megvásárolta.
Először csillagászati összegekért, majd egyre olcsóbban, ma pedig már ingyen mutogatnak meg bármit a hölgyek.
De hát nem ők akarták ezt foggal-körömmel, hanem a férfiak. És győzték is pénzzel, háthisz elég jól kizsékményolják a nőket házimunka-gyermeknevelés-ingyen humán-erőforrás vonalon.
Tehát nekik rogyásig van pénzük, a nőknek meg nincs. naná, hogy meg tudják fizetni az alázatos vetkőzést és önfeladást abból, amit az ingyenes anyaságon üsszenyerészkednek.

Hát akkor legalább mondjuk nekik azt :
Itt van, mire vágytál - világító ágytál...

50 év alatt sikerült a pornómédia masszív nyomatásával faszszopó gépeket nevelni az egykori szűz kamaszlányokból.
Most aztán meg nehogy már megint a férfiakat sajnáljuk, akik ily módon nem tudják kellőképpen kiélni a vadászösztönüket, épp csak a szopatóösztönüket sikerül szegényeknek, miközben a farkukat a nők arcára verik és kurvázzák őket ...

Hát azért legyen már határa ennek a bazi nagy szarhalmaznak.