Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bergeroth

0 bejegyzést írt és 295 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újabb évente ismétlődő rangos High Times-ökörség közelít. Szeptember 27.-én Malibuban adják át a 8. Stony Awards díjait az év legfüvesebb filmes kategóriáiban. Az év szmókerére és szmókercsajára az internetezők is szavazhatnak itt. Nem bíznak túlságosan a beszívott…..
Megmondom Ez szégyen Blackravens! 2008.09.23 11:45:00
El ne vesszen az idő viharában:A legjobb magyar WoW-os weboldal (Frostshock!) Wordpress motort használ. Az utóbbi napokban mókás hackerek egy sebezhetőség kihasználásával kártékony kódot helyeztek el a lapon (a generált oldalban). Az eset intézése nagyon rosszul…..
A drogosok ügyvédje blog írója, salamon nem csak blogjában foglalkozik a témával: a Kendermag Egyesület aktivistája, a marihuána legalizálásának támogatója. Blogjában az olimpia idején főleg a sportolók doppingügyeivel foglalkozó posztok voltak népszerűek, de mindig akad olyan…..
Nyilván többen elképzelték, én legalábbis régóta várom, milyen lenne THC-tartalmú paradicsomkarikával megbolondítani a pizzát, vagy űrkrumplit venni a Mekiben. Bár sokan nem tudják, hogy néz ki a kendernövény, a paradicsom, a szőlő és a fűszernövények társadalmi…..
Kicsit olyan mint a szexuáliszaklatás panda, csak ez kutya, de tud beszélni. A kutya szomorú, amiért a kislány marihuánázik és ettől annyira megváltozott, hogy már nemis jófej. Kár, hogy a legtöbb állat szereti a beszívott gazdáját, a szintetikus drogokra alergiásabbak. Van…..
bergeroth 2008.09.05 21:29:32
Bence találta MTI-n ezt a kisszínest, ami szerint az egyház sem utasítja vissza egységesen a kendert. Van akinél a hátsó kertben terem "Isten ajándéka": Huszonnégyórás pap- és vadkenderfigyelésbe fogott a rendőrség Bulgáriában narkótermesztés gyanúja miatt. Csak…..
   Bekapcsolod tv-t, amolyan háttérzajnak, és legalább egy heti reklámadagot kapsz 10 másodperc alatt. A promóciós kisfilmek pedig egyre silányabbak, agresszívebbek, és egyre több az átbaszás. Most ezekről lesz szó, a teljesség igénye nélkül.   A fogyasztók…..
Augusztus 16-17 hétvégén volt Seattleben a helyi rendes évi Kenderfesztivál, ahol állítólag 150 ezren fordultak meg. A szokásos bazárokat és szétcsúszott hippiket a képgalériájukban lehet megcsodálni, de ennél viccesebb a video, ahol a legandás Jack Herer kisíján rosszul lesz…..
Drámai fordulat történt kaukázusikefírfronton, a Danone levette Activia-termékéről a "kefír" elnevezést, ami így Kaukázusi ~ maradt. A ~ titkára a hátoldalon derül fény, egészen pontosan "Activia Kaukázusi kefír jellegű, élőkultúrát tartalmazó, félzsíros,…..
Kenderzsupp McCainék dílerkednek 2008.08.19 10:38:00
Vicces oldalát fedeztem fel az amerikai elnökválasztási kampánynak. Az ütős ötleteikről ismert Safer dílerkedéssel vádolja McCain nejét. Ennek annyi az alapja, hogy a republikánus elnökjelölt családjának tagjaié a Hensley & Co. kétharmada, ami a harmadik legnagyobb…..
Brutális rendőrökért sehol nem kell a szomszédba menni, de a sokat szidott Amerikában páros lábbal baszták ki azt a rendőrt, aki 13x bokszolt arcon egy 17 éves néger gyereket, amiért az füvet szívott a kocsijában. Elég valószínű, hogy az alább látható videofelvétel…..
bergeroth 2008.08.18 15:11:31
Carl:
"180 magas 100 kg (nem pocakos csak nagydarab) és kopaszodik. Kurvákat futtat, fuxos és csak bálnamercivel meg bmw-vel jár, hiperagresszív. Óvódásokat szivat be, és szór nekik LSD-t. Ez a dealer.

160 magas 35 kg (vasággyal). Mindig vénában a tűvel járkál, mert a fű már nem elég neki.Pénze nincs mert nem dolgozik, lop csal gyilkol hogy meglegyen az anyag. Adót nem fizet, és feleslegesen terheli az egészségügyet. Ha megvan az anyag, akkor vegetatív állapotba kerül és magaalászarik. Ez a drogos."

Képzeld el, én ismertem olyan delaert, aki csak simán az egyetem mellett árult 1-2 dolgot, mert épp nagy szarban volt, és felvállalta ezt, mert kellett neki a lóvé de nagyon. Igaz 3 hét múlva abba is hagyta, mert meglett neki amit akart. Ő bizony, hiszed vagy nem, tömegközlekedéssel járt, és összesen 1 barátnője volt, nem 8-at futatott egyszerre. Egy darab aranynyaklánca volt, azt is 2 évvel azelőtt kapott születésnapjára.
Aztán azt is képzeld el, hogy ismertem olyan drogost is, akit a rohammentő vitt el, mert alkoholmérgezést kapott egy irodai buli után. Sőt volt olyan drogos ismerősöm is, akinek a fél tüdejét ki kellett venni, mert a nikotintól szétrohadt szegény.
Úgyhogy amiket írtál, azok érdekes feltevések, egy olcsó mozifilmbe még jó is lenne. A baj csak annyi, hogy ennek kb. annyi köze van a valósághoz, mintha azt mondanám, hogy aki mindennap almát eszik, az valószínű gyümölcsboltban dolgozik mint eladó.
Szóval megkérnélek arra, hogy ha lehet, akkor ne sztereotípiákkal tömd a fejedet, hanem nyisd ki a szemed és nézz körül cseppet kicsiny környezetedben, mielőtt egy ilyen komoly témához hozzászólsz.

De előbb tőled is az lenne a kérdésem, hogy kérlek írd le, te személy szerint hogy képzelsz el egy füvet szívó embert? Szerinted mit dolgozik, miből él, mivel telnek a napjai?

(És nagyon szeretném, ha itt most nem kezdenéd el elemezni az "orron át felszívható fecskendős változatot".)
Azt írják a rendőrök, hogy az elmúlt hetek "sajnálatos halálesetei" miatt fokozottan ellenőrzik az ellenőrizendőket, azaz az állampolgárokat, aminek eredményeképpen például csak Fejér megyében már hatvan drogfogyasztó ellen indítottak eljárást. Aha. Értjük. Meghalt…..
Mint az köztudott, az elmúlt héten nyolcan haltak meg herointúladagolásban, ami a szcientológusoknak éppen kapóra jött, hogy cinikus és felháborító reklámkampányukkal kijöjjenek.Nem fogják elhinni, a szcienotlógusok szerint azért haltak meg ennyien, mert az iskolák már nem az ő…..
bergeroth 2008.08.15 10:44:43
bergeroth 2008.08.15 13:42:38
A baj csak az hogy az emberek legnagyobb többsége, az általad leírtakban, csak és kizárólag az illegális kábítószereket látja. Holott, ide tartoznak a legális kábítószerek is, legfőképp az alkohol, cigaretta, kávé, csak hogy a kedvenc hármas csoportomnál maradjak. De ide lehet sorolni pl. a higítókat is, vagy a ragasztókat, esetleg a különböző festékeket, vagy a közönséges szifonpatront (gyártják ezt még?:)).
Sajnos az emberek legnagyobb többsége azt gondolja, hogyha ezek legálisak, akkor biztos nem is veszélyesek. Ez hatalmas tévedés. A cigaretta és az alkohol a 2 legveszélyesebb ezek közül, az általuk okozott károkat gondolom nem kell leírnom, mindenki tudja. Aztán sorban a többi, az hogy ezek legálisak és megveheted bárhol, attól még ugyanolyan veszélyesek és károsak mint az illegális társaik. A különbség csak annyi, hogy az illegális társaikon nincsen zárjegy. Ahogy a legális kábítószereket, ugyanúgy az illegális kábítószereket is lehet úgy használni, hogy mértéket tartva, és ezáltal elkerülve a tragédiát. Itt most nem csak a túladagolásra gondolok, hanem azokra is akiknek csak a fél tüdejük van meg a tüdőrák miatt, esetleg a máját kellett operálni az alkohol miatt, vagy megbénult mert órákig higítót lélegzett be.
Jó lenne ha az emberek tisztában lennének vele, hogy tulajdonképpen milyen drogról is beszélünk, mert ahogy cigarettából és alkoholból is van 1000+1 fajta és erősségű, ugyanúgy illegális társaik között is megvannak a különböző lépcsőfokok.

Peace.
Pörögnek a füves témák az indexen, a francia Riviérán új drogszondát vezettek be az utakon, hogy kiszúrják a beszívott sofőröket: Hírek szerint a teszt nagyon pontos: ezúttal már nem hivatkozhat arra a vezető, hogy napokkal korábban "belecsöppent egy buliba", mert csak…..
Mint az néhány hónapja várható volt, a fodorizált SZDSZ dekriminalizációs javaslattal fogja nyitni az őszi évadot a parlamentben. Még ezt sem merték arccal bevállani, ezért Léderer András, az Új Generáció elnöke viszi az ügyet: "Azt akarjuk, hogy a fogyasztókat ne…..
Zseniális, mire nyomják el az amerikai adófizetők pénzét drogprevenció címén. Drogriporter találta a Nemzeti Ifjúsági Drogellenes Médiakampány (National Youth Anti-Drug Media Campaign) tavalyi szájtját, ahol különösen hátrányos helyzetűnek, gyakorlatilag magatehetetlen…..
Még javában dúl a hétvége, de úgy tűnik négy hét után épp egy füves akcióvígjátéknak sikerül lenyomnia az amúgy kibebaszottjó Batmant az usai mozis toplisták éléről. Az origo szmókerkülönítménye már nagyon várja a Pineapple Express internetes megjelenését, magyar…..
A hétfői Weedsben (4x08) kapott némi reklámidőt minden idők legzseniálisabb szmókerügyi fejlesztése, a Solopipe. Az egykezes öngyújtós pipa a legvalószínűtlenebb helyzetekben (pl. elszabadult ufókörhintába kapaszkodva) teszi lehetővé gazdájának a gyors beszívást. Főként…..
Ismét régen nem hallhattunk a magyar kábítószerhelyzettel kapcsolatos híreket, de a hétvége eseményei megmozgatták a sajtót. Egymásnak ellentmondó hírek sokasága jelenik meg arról, hogy tulajdonképpen mi is okozta a fogyasztók halálát. Egy biztos, a hétvége folyamán többen…..
Szenzációs sztori egy hírneves ügyvéddel, néhány mindenre elszánt, piti MSZP-s politikussal és újságírókkal a főbb szerepekben.Az előző részek tartalmából: ReakcióSpoiler: Néhány közepes hatalmú kiskirálynak már jó ideje szúrja a szemét néhány újságíró, ezért…..
Újabb ökörségnek álcázott drogturisztikai látványosságot ötölt ki a High Times. Az első Nemzetközi Szmókerolimpiát még viccből sem Kínában, hanem a jóval toleránsabb Kanadában (azon belül valahol Ontarióban, de ezt csak a fizetővendégeknek árulják el) bonyolítják…..