Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Danianya

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levente, Csanád, Csenge Tudomány 2010.07.08 05:47:00
Még görcsösek a mozdulatok, még remeg a kicsi kéz, de ha valaki rajta felejti a szemét - márpedig egy anyuka szokta:) - akkor látja, hogy már nem céltalan hadonászásról van szó. AZT a bizonyos játékot szeretné megkaparintani!…..
Levente, Csanád, Csenge Restancia 2010.06.03 05:37:00
Annyi minden, hogy csak a gyorsan előkerülő lényeges pontokat:)Szóval május 28-án a Csanu névnapján a mi kis Csengénk elballagott az óvodából. Ezen a napon történt még egy nevezetes esemény, hogy a legkisebb se maradjon ki - a Levente "megtalálta", és azóta szopizza a…..
Sok születésnapokat vígan megélhess,Napjaidat számlálni ne légyen terhes.Az ég harmatja szívedet újítsa,Áldások árja házad elborítsa! Tenéked minden öröm holtig adassék,Amellett semmi bánat ne barátkozzék.Légyen éltednek virágja mind kinyílt,Szíved ne szenvedjen…..
Megszülettem !!!!   2010,04,02. 3óra 05 perckor   Súly: 3700g   Magasság: 54cm   Név:  Bán Levente Gergő   Jelenleg apa viszi az  bologot  ő a travian világában edződött , ezért várható némi változás mind a tartalom mind  a…..
Az igazit szerdára ígérik, Babóca-jel semmi. De valami biztosan van  a levegőben, mert a gyerkőcök is oda vannak, hazafelé az oviból a Csanunak már sehogy sem volt jó, a Csenge pedig az Annától tegnap kölcsönkapott biciklijével belerohant az autó ajtajába... (elég csúnya).…..
Levente, Csanád, Csenge BUÉK! 2010.01.01 08:41:00
A házat már délelőtt feldíszítettük - a kicsik is aktívan részt vettek, majd vidáman…..
A nagy karácsonyi készülődésben is muszáj ezt leírnom, nehogy elfelejtődjön. Egyébiránt a nagy karácsonyi készülődés annyit tesz, hogy amíg hó volt, minden nap sok-sok időt töltöttünk a kicsikkel odakint, szánkóztunk, hóembert építettünk. És készült több adag…..
Levente, Csanád, Csenge Télapó 2009.12.06 06:43:00
Nagyon vártuk - már november eleje óta. Akkor kerültek elő a Télapós ablakdíszek, a Télapós könyvek és a Zeneovi Téli ünnep című albuma.És a sok Télapós dal, amit a végére már a Csanuka is kívülről fújt, és naphosszat énekelgeteti őket (mikor nem épp valamelyik versből…..
Levente, Csanád, Csenge Események 2009.10.23 07:24:00
Így a 17. hétet betöltve (már egy hete írom ezt a bejegyzést...), egy sor kötelező vizsgálaton túl nagyon jól érezzük magunkat. De már borzasztóan elegem van a sok orvoshoz járásból, szinte betegnek éreztem magam, mondtam is mindenütt, ők meg védekeztek, hogy ez a mi…..
2009. 08. 27-2009. 08. 30. - az első igazi nyaralás.Nagyon rossz volt - hazajönni...Háromszor fürödtünk (sajnos csak délután érkeztünk meg), a víz a Csanunak is csak térdig ért, irtó nagyokat pacsáltunk, apa felfújta a gumicsónakot, és még a Csenge is evezett, vizibicikliztünk,…..
 A beszédben már gyönyörűn kifejezi magát. Számtalan mondókát, éneket tud, ezekre magától is rákezd, már a Kétkrajcáros dalt is megtanulta, és a Kiugrott a gombóc a fazékból is egész jól megy! Nagyon szereti ezeknek a végén az ismétlődéseket. és már maga is költ!…..
Olyan rég nem írtam, hogy már talán nem is érdemes a kimaradottakra koncentrálni...Örök hála és ezer köszönet a reklamálóknak, elsősorban Biuséknak, hogy mindig eszembe juttatták, mit vállatam, mikor elkezdtem ezt a naplót a kicsikről!Egészen prózai az ok: a…..
Bizony, mostmár ilyen is van!És nem is egy, de most, a borsdószezonban csak erre a legemlékezetesebbre jut időm:Egy ideje a déli alvás is ebéd nélkül történik (ha jól meggondolom, többször volt így, mint ebéddel), csak szopi van. Nehéz elkapni azt a pillanatot, illetve ételt,…..
Az első mondóka (Ecc-pecc, kimehetsz), amit azóta már számtalan követett. A kedvencek (ezeket a nap bármely szakában magától elkezdi, és egymás után többször elmondogatja):Ecc-pecc kime-hett (nem múltidőként mondja, de nehéz leírni, mert nem is 'tsz') , hoap-után…..
Illetve előszülinap.A mai hétfő nálunk telt (olyan kár, hogy nincs időm most megírni), a torta kör lett volna, csak mire anya észbe kapott, hogy ki akarta vágni, már megkente így... de nagyon jó lett! Tejszínhab tetőt nem kap (ja, Kinder bueno fantázianéven fut - katasztrófa...…..
Sok születésnapokat vígan megélhess!Napjaidat számlálni, ne légyen terhes!Az ég harmatja, szívedet újítsa!Áldások árja házad elborítsa! Tenéked minden öröm holtig adassék!Amelett, semmi bánat ne barátkozzék!Légyen éltednek virágja mind kinyílt!Szíved ne szenvedjen,…..
     Csatlakozz Te is a Föld Órája akcióhoz! A FÖLD ÓRÁJA a világ legnagyobb klímavédelmi akciója. Március 28-án esteközel egy milliárd ember kapcsolja le a villanyt világszerte, hogy felhívja a figyelmet az éghajlatváltozás…..