Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dorit

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Norvégiának jobboldali kormánya van. A kormányfő Erna Solberg a Konzervatív Párt elnöke. A magyar kormány elleni éles kritikát megfogalmazó miniszter, Vidar Helgesen is konzervatív, ő talán a Lázár Jánosnak felel meg Norvégiában, a miniszterelnöki hivatalt  vezető…..
Kurvaéletbemár! Mikor érti meg ez a csökkent értelmű világ végre, hogy Orbán Viktor kommunikációjának egyetlen eleme a kinyilatkoztatás, ilyen vitaizé az nem választható opció? Mert nem és kész. Mindenórás Tábornok nertárs megmondja amit megmond, és hagyják őt kérdésekkel…..
Vannak olyan települések, amelyek szerencsétlen módon valami rémség kapcsán kerülnek bele a köztudatba. Akár léteznek ma, akár nem, de végérvényesen a nemzethalál kapcsolódik Muhi, Mohács, Világos nevéhez. A közelmúltból is ott van Balatonszárszó, ahol legjobbjaink vasút…..
A Velvet hozta le még tegnap este, hogy Ördög Nóra blogján jelentette be: ismét terhes, és az anyasággal foglalkozik majd, így tuti nem fog tévéműsort vezetni belátható ideig. Az RTL Klub ősszel ismét X-Faktort indít, amit így minden bizonnyal Lilura bíznak, ami azért lesz…..
dorit 2014.03.20 12:45:08
A nemzeti oldal szerint ez a kérdés szükségképpen értelmes kell, hogy legyen (különben mitől lenne az oldal "nemzeti"). A nemzeti oldal természetesen téved, a kérdés értelmetlen (és a nemzeti oldal értelmetlenségekkel traktálja a híveit). A blognak ma megváltoztattam a…..
A TV2 példáját követve, ahol az ügyvezető Simon Zsolt megvásárolta az általa vezetett céget, Hernádi is megvette a Mol Nyrt.-t 10 milliárd dollárért. „Őt Zsoltnak hívják, és neki, mint azt látjuk, szabad. Na most kérem, én is Zsolt vagyok, akkor miért ne tehetném…..
Steven Skiena, a Stony Brook egyetem informatikaprofesszora, és Charles B. Ward, a Google szoftverfejlesztője arra vállalkoztak, hogy rangsorolják a történelem jelentősebb figuráit. A kutatásuk eredményeit a "Who's Bigger: Where Historical Figures Really Rank." című…..
Az alábbi történetben elég sajátos, hogy az önkormányzat informális értesítés után nekikezd a más telkén munkálkodni. A Zugügyvéd kisajátításhoz értő szakemberek, és kisajátításokat elszenvedett polgárok hozzászólásait is várja.   Kedves…..
dorit 2013.03.14 18:42:02
@SZINTÉN ROKKANT: ezt lehet még fokozni, de teljesen felesleges. Egyetértek azzal, hogy bizonyos dolgok nem tartoznak a szomszédokra és azzal is, hogy a polgármester nem tartotta be a személyiségi jogokat, de a mai helyzetben mire ezeket a köröket a biróságon valaki lefutja /nem beszélve még az egyéb költségekről/ megunja az életét. Amenyiben van lehetőség a békés megoldásra és a kártalanitás elintézésére én azt javaslom.A peres eljárások után is marad a polgármester a szomszédok és a mama is a faluban. A kibékülés pedig még nehezebb lesz. A fiú nem a faluban él, tehát a mamának a szomszédokkal kell együtt élni. Az, hogy valakinek hitele van nem azt jelenti, hogy ő problémás ember, hanem azt, hogy akart tenni a saját vagy családja érdekében valamit. egyébként is az derült ki, hogy rendszeresen fizeti a törlesztő részleteit. Az összeg visszafizetését a büntető eljárás miatt /150000.- ft/ nem tartom célszerűnek ,hiszen ugyis lejár.
Kedves gyerekek, Marcsi néni vagyok, Rózsa néni küldött, én fogok nektek erkölcsöt tanítani. Hogy mi az erkölcs? Nehéz ezt úgy elmagyarázni, hogy a ti kis butuska fejetekbe is beleférjen. Már elsőtől kötelező lesz az erkölcstan Elkészült a kerettantervi ajánlásokkal az…..
Tegnap éjjel  történelmi választási eredmény született: a Fidesz minden eddiginél nagyobb támogatottságot kapott, az MSZP csúnyán elbukott, a Jobbik és az LMP váltja a parlamentből kihullott MDF-et, SZDSZ-t. Minden újság, minden tévé a politikusokat leste, tele a net…..
Azt hittük, nálunk vásottabb pornófogyasztó nem létezik, interracial fistinget reggelizünk és tyúkot dugunk vacsorára, de az azért még minket is meglepett, hogy az elvileg széles közönségréteget megcélzó Campona anya-fia iskoláslány-erotikával reklámozza minden dolog közül…..
Azt azért nem gondoltuk volna, hogy az utóbbi napok irgalmatlan hírözönében még hallhatunk olyat, amitől percekre megáll az ember kezében a fröccsöspohár, és csak nézünk, hogy most mi van, ez vicc, vagy tényleg megkattant az MTA egyik akadémikusa élő adásban? A Kossuth…..
Pályázat! Pályázat! Olyan príma képet láttunk a netkacsa.hu-n, hogy menten feltámadt bennünk a firkálhatnék. A pletykalap cikke szerint Somogy Megye Lordját, a leendő önkormányzati minisztert az országgyűlési választások éjszakáján fotózták le vérvörös…..