Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mihu

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyugodtan állíthatom, hogy kutyába se vesznek! A bőrgyógyászom bőrdaganatot talált a szemem sarka és az orrnyereg között, s miután jól rám ijesztett, már nyomta is a kezembe a beutalót, mert az nem odavaló és a lehető leggyorsabban el kell távolítani! A doktornő ajánlotta,…..
Mihu 2010.09.06 15:28:33
@Ringlósztár:

Valószínűleg azért vettek téged így fel, mert a diagnózisod és műtéted alapján kapnak egy HBCS besorolást, aminek van egy alsó határnapja. Ha nem éri el a benntfekvésed ideje akkor csak csökkentet díjat kap az eü szolgáltató.
A HBCS-t ha jól emlékszem 1995-ben alakították ki. A karbantartásukat nem igen felügyeli senki. Általában akkor szoktak rá figyelni ha valamilyen költségcsökkentést akarnak elérni az OEP részéről (sok elszámolt eset van az adott HBCS-ből csökkentik a súlyszámot ergo kevesebb finanszírozás)
Neked jó lett volna, hogy a teljes időre bennfekszel a kórházban?
Honey az IKEA érdekes karácsonyi akicójába futott bele a hétvégén: a parkolásért nem kell fizetni, a sorompók nyitva vannak, de erről nem tájékoztatják a vásárlókat. A fizetőautomata simán használható, ott sem figyelmeztet semmi, hogy örüljél, ma jó fejek vagyunk, nem kell…..
A Szent János kórház Budapest Szomáliája, esetleg dárfúri körzete, ezt sajnos mindenki tudja, aki járt már budapesti járóbeteg rendeléseken. Itt most nem valami "bezzeg Svájcban" típusú fanyalgás következik, a János nem a közmondásos "egy normális…..
Mihu 2009.09.24 21:10:51
@Cpt01: Ez azért nem teljesen így van. Te örülnél ha valami komolyabb bajod lenne, elmennél vele az ügyeletre és a doki pont azért nem érne rá, mert valaki olyannal foglalkozik akinek jobb éjszaka bemenni, mint napközben kivárni a sorát?
Én is egészségügyben dolgozom,de nem a gyógyításban. Volt hogy benn voltam este a sürgősségin , jön az ember megkérdezik tőle hogy mi a baja, azt mondja fáj a feje, megkérdezik mióta? Hát úgy két hete, de most már nagyon zavarja.
Erről ennyit.
Mihu 2009.09.24 21:15:22
@BKV reszelő: Háát azért igazság van benne, de én ebből a szempontból szerencsés helyzetben vagyok.
Mindíg tudom kit keressek.
DonDio féllábú nagymamájának - mint utóbb kiderült - 18 ezer forintot kellett volna fizetnie, hogy gyomorműtétje után a kerekesszékét is vele vigyék a kórházból. Jófejség: Most hozta haza a gyomorműtéten átesett 86 éves nagymamát a VIP Mentőszolgálat. Lehet nevet kellene…..
Mihu 2009.07.28 20:39:08
@Chris79: Ez egy baromság.
Miért ne lehetne a beteget egyedül szállítani.
Ja, hogy nem éri meg a betegszállítónak!
Meg lehet nézni a hivatalos betegszállítási utalványt ott van a teljesítés módjánál hogy egyedileg.
www.ebf.hu/letoltes/special/betegszallitas/betegszallitasi_utalvany.pdf
ElColmo írta a Homárnak, hogy egy újabb próbaperrel kóstolja be kedvenc parkolótársaságainkat, ami talán segítségére lehet másoknak is később:A 40.P. 874.07/2008 ügyszámon egy peres eljárás van folyamatban a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a BÖP Kft ellen. Ez egy ún.…..
Rég volt már egészségügyi naiv adófizető, de néha belefér. Levélírónk nagymamáját vitte volna röntgenre, amire az Auróra utcában azt válaszolták, hogy minek az neki, már öreg: Nagymamát elvittem ma orvoshoz az Auróra utcai rendelőintézetbe. Szerencsére nem orvoshoz…..