Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cobra525

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző rész itt. A komoly dolgok mellett nagyon sok szórakoztató dolog is történt a gyárban. Eleinte nagyon gyakran és hirtelen jöttek módosítások az autó alkatrészlistájával kapcsolatban. Sok beszállító elég közel volt a DMC-hez és volt egy, amelyik csak egy mérföldnyire volt. Egyik nap egy rajzot…..
Mihályfán az út szélén Én is eladtam a legjobb autómat – úgy tűnik, ez most kezd rossz szokássá válni a szerkesztőségben. Ez is szögletes és piros volt, akár Bandi XR2-es Fiestája. Egy dologban különböztek: a Pandám nem matt és nem volt repedt a motorja. 2004-ben…..
autózz! Húzz a külső sávba! 2011.02.04 08:39:00
Minden második hónapban akad legalább egy olyan poszt, amiben a jobbra tartás a fő téma, ezek közül is a leggyakrabban emlegetett hely az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalának a három sávos része. Laci is itt húzta fel magát sikeresen még jópár héttel ezelőtt. Vagy…..
Nincs vidámabb dolog, amikor az ember elindul munkába, és ezt látja. Pláne, ha ez a munkába indulás majdnem délben van, mert hajnal négyig írt. Először a Skodát láttam meg, mivel ez egy nálam lévő tesztautó volt. Már csak meg kellett volna csinálni róla a külső fotókat, és…..
Tegnap a show után már tölthettük az iTunes 10-et, amit Steve Jobs major update-nek nevezett. Lássuk, látszik-e ez számunkra is. (SPOILER: nem)Az új iTunes fő képessége, a Ping, ami tulajdonképpen egy újabb burkolt módja annak, hogy mindenki kövesse Lady Gagát, nem elérhető…..
cobra525 2010.09.02 12:44:05
@Bambalazs: Hm. Fel akartam tenni most, de ez a dolog felütötte a fejem. 64 bitest akarok mindenképpen, de akkor várok még vele.

Amúgy meg miért nem ajánlja fel magától? Pedig még manuálisan is kerestettem vele frissítést...
Motorozni veszélyes. Ezt biztos megmondta már párszor mindenkinek az anyukája gyerekkorától kezdve. Aki pedig naponta motorral jár dolgozni, mint például ThomAce, az rendszeresen veszélyes helyzetekbe kerül, akkor is, ha sokkal jobban odafigyel közlekedés közben, mint bárki más.…..
cobra525 2010.07.24 16:17:04
@Etniez: A családomban szinte mindenki motorozik, de én jobban kedvelem a négykerekűt.:) De ebben a tudatban sokkal jobban figyelek a motorosokra, pl. ha látom a tükörben, hogy közeledik felém, akkor lehúzódok az út szélére, hogy úgy meg tudjon előzni, hogy még csak a másik sávra se kelljen hajtania. És mivel egy ilyen közegben vagyok, bátran mondhatom, hogy (az előfordulási arányokat is figyelembe véve) sokkal, de sokkal több "hülye autós" van, mint motoros. Vagy inkább úgy mondom, hogy _sokkal többel találkoztam_. :)
Egy vicces hirdetéssel reagált a Samsung Steve Jobs azon vádjaira, hogy az antennaprobléma nem csak az Apple-t, hanem az egész piacot érinti. A Samsung Galaxy S hirdetése a brit sajtóban jelent meg ma. Hello!..
cobra525 2010.07.23 14:44:51
@Tutto: "Nem sikerült az iOS-t is kopi pésztelni kínában..."

Szerinted az Apple hol gyártatja a cuccait? :D
autózz! Családi motor 2010.07.18 13:36:00
Olyan kép már jó sokszor volt a blogon, amin egyértelműen látszik, hogy jogtalanul foglal el valaki egy vagy akár több, a mozgássérülteknek fenntartott parkolóhelyet. Persze ezt még ki lehet magyarázni, hogy pont most vitte be az illető a nagymamát a tolószékkel, vagy hogy a…..
cobra525 2010.07.18 17:16:39
@Aabroncs: Neked biztos sok szabadidőd van, hogy ráérsz mások szabálytalankodásával foglalkozni.

A rokkant helyekre nagyon odafigyelek, viszont simán beállok a családos parkolóba, ha van ott hely. Kit érdekel a családi parkoló?!

Ilyenen kiakadni... vicc kategória, komolyan. Csilla inkább járjatok utánfutós "családi" biciklivel innentől... :D
cobra525 2010.07.19 13:02:20
@Inter Face: Teljesen egyetértek Veled.
Se fixi, se tandem, se hibrid kerékpár; a magyar közlekedési szabályok lényegében még a rendszerváltás előtti konfekció kerékpárokat ismerik. A 15-20 éve elterjedt villogó fényű biciklilámpák még nincsenek engedélyezve, de a háromszög alakú fényvisszaverő használata, hogy…..
cobra525 2009.08.12 14:59:49
@Advocatus_Diaboli: Csinálod ezt addig, amíg valaki a taknyolás után felkel, odamegy és letépi az arcod a helyéről :)
A balesetet szenvedett biciklis, ha bizonyíthatóan vétlen az ütközésben, vagyoni és nem vagyoni kártérítésre jogosult. A kerékpáros jogi ügyekre specializálódott ügyvéd, Nagy Péter szerint a biztosítók újabban akár milliós összegeket is hajlanók fizetni, hogy elkerüljék a…..
cobra525 2009.07.03 16:59:47
@Közöd??: Az még mindig biciKli Te szerencsétlen...